FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA, AZI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

N'Doye forţat să joace în derby-ul cu Poli

Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo
Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2010 00:00

N'Doye şi Kone ar putea evolua cu infiltraţii diseară. Ţălnar vrea să-i titularizeze, avînd în vedere problemele mari de lot.

Pentru ca Ţălnar să poată alinia un prim "11" cît mai competitiv în partida ce le poate asigura dinamoviştilor locul de Europa League, staff-ul medical încearcă să-i recupereze pe doi dintre fotbaliştii importanţi din acest sezon: Ousmane N'Doye şi Djakaridja Kone.

Senegalezul a suferit o microleziune fibrilară pe coapsa dreaptă în urmă cu două săptămîni, dar încă mai acuză mici dureri. "N'Doye a anunţat în vestiar că ar vrea să joace şi cu infiltraţii pentru a ajuta echipa, mai ales că nea Cornel nu prea are soluţii la mijloc", a spus unul dintre fotbalişti.

Kone acuză şi el dureri la genunchi, însă se speră în recuperarea lui pînă la ora partidei. "Ţînţarul" doreşte să-l titularizeze în centrul apărării, alături de Dragoş Grigore. Soluţia de rezervă în cazul în care Djakaridja nu va fi refăcut o reprezintă cehul Martin Zivny. Cristi Daminuţă n-a fost luat în calcul nici pentru acest meci, în ciuda multiplelor absenţe!

4 suspendaţi are Dinamo pentru derby-ul cu Poli: Molinero, Moţi, Pulhac şi Torje

2 goluri şi tot atîtea pase decisive a bifat N'Doye pentru Dinamo în Liga I, în 25 de partide

8 recuperări şi 7 intercepţii a avut Kone contra Rapidului (2-2), fiind cel mai bun dinamovist la acest capitol

Boştină de rezervă
Ţălnar se gîndeşte să-l titularizeze lîngă N'Doye pe Andrei Mărgăritescu. Singura variantă viabilă în linia central-mediană rămîne Gabriel Boştină, însă acesta este soluţia de avarie în cazul în care unul dintre cei doi nu va putea evolua din cauze medicale. Staff-ul tehnic nu mai are încredere în Boştină, după ce acesta nu a dorit să-şi prelungească acordul scadent în iunie. "E cu gîndul la plecare, n-are chef de fotbal", spun colegii săi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  06 Mai 2010, 09:40

la ce joaca timisoara ii batem si cu rezerve si cu raniti

bek
bek  •  06 Mai 2010, 08:44

o infiltratie cu wisky ar trebui

 •  06 Mai 2010, 08:14

Cornele joaca cu jucatori valizi.Kone nu-mi inspira incredere in aparare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează