FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Napoli aclamat de fanii “cîinilor”, Dorinel Munteanu huiduit la pauză

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 04 decembrie 2012 18:31

Suporteri puţini, goluri multe, frig, foarte frig aseară în Ştefan cel Mare. Aceasta este descrierea perfectă a meciului de luni dintre Dinamo- CS Severin (4-2).

Fanii, în jur de 300, l-au primit cu răceală pe tehnicianul dinamovist, la partida de debut în "Ştefan cel Mare". Aproximativ 30 dintre suporteri, prezenţi la tribuna a 2-a, l-au huiduit pe Dorinel Munteanu în momentul în care acesta a intrat la vestiare, la finalul primei reprize, cînd scorul era 1-1.

Aceiaşi fani l-au aclamat, în schimb, pe tehnicianul echipei adverse, Nicolo Napoli. Şi tot aceiaşi spectatori au aplaudat formaţia dinamovistă, inclusiv pe Dorinel!, la finele partidei.


Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (12)
xzx
xzx  •  06 Decembrie 2012, 11:11
Postat de florinch pe 05 Decembrie 2012, 12:06

Numai dobitocii puteau sa-l aplaude pe Napoli si sa-l injure pe D. Munteanu. Indiferent de scor, niste suporteri cu scaun la cap, ar fi trebuit sa-si incurajeze echipa in momentele grele, nu sa-i huiduie. Acesti "suporteri" ar trebui sa-i aprecieze pe jucatori ca-si fac datoria si joaca desi sunt neplatiti de 4 luni (unii si de mai mult) si, mai ales, ca nu-si depun memorii la liga sa plece liberi de contract. Parerea mea este ca acesti jucatori chiar au caracter, spre deosebire de "suporterii" care-l ridicau in slavi pe petarda de Bonetti. Datorita italianului e Dinamo acum pe 7,iar jucatorii nu mai au incredere in ei.Cu Bonetti Dinamo a jucat cel mai prost fotbal din is

am crezut ca este ceva de capul tau dar m-am inselat.Ce vina are Bonetti ca la Dinamo actionarii NU AU FACUT TRANSFERURI??? Si Dorinel si Bonetti cu aceasta echipa NU au sanse la podium.Constant in echipa sunt 2-3 jucatori care mimeaza fotbalul si care nu au cu cine sa fie inlocuiti pentru ca pe banca nu sunt variante. Lotul lui Dinamo este de locurile 8-10 si nu trebuie sa ne facem sperante. Este greu sa joci mereu in inferioritate numerica)))

aureldany
aureldany  •  05 Decembrie 2012, 16:42
Postat de liviuandrei1986 pe 05 Decembrie 2012, 12:06

dorinel e mult mai bun pt Dinamo decat macaronarul ala care a dus echipa pe locul 7 !!!

ai mare dreptate:))

florinch
florinch  •  05 Decembrie 2012, 12:11
Postat de leroiv72 pe 04 Decembrie 2012, 18:48

ma fratilor....o sg data am fost si eu pe dinamo, la un meci de prezentare inainte de inceperea campionatului...mi se pare ca rpin iulie-august 2006...si am trait o faza(mi s'a parut mie atunci absolut incredibila, dar realitatea ulterioara a dovedit ca nu e singular cazul si se intalneste la multe echipe) greu de explicat...la prezentarea jucatorilor dinamovisti cand a venit randul lui danciulescu erau 3 cefosi in fata mea din care unul il injura din toti bosogii cat timp crainicul stadionului ii citea C.V.-ul lui danciulescu...cand ala a terminat de citit si danciu a aparut din tunel pe teren...e, ce credeti? cefosul ala inversunat in urma cu cateva secunde acum era in extaz: "bine da

La ce poza ai la avatar,nu pot sa-ti spun decat: MARS LA STANA!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează