FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - U CRAIOVA 3-0

Napoli, somat de Mititelu părăsească Craiova » Demisionează azi!

Napoli a ajuns la finalul celei de-a treia aventuri în Bănie Foto: Alex Nicodim
Napoli a ajuns la finalul celei de-a treia aventuri în Bănie Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 03 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 02 aprilie 2011 21:51

Prestaţia catastrofală de ieri i-a fost fatală lui Napoli

Universitatea rămîne iar fără antrenor! Eşecul din Regie l-a enervat la culme pe Adrian Mititelu, care i-a solicitat lui Nicolo Napoli să părăsească echipa. "Aştept demisia de onoare a lui Napoli. Trebuie un suflu nou, am avut destulă răbdare cu el. A avut toate condiţiile, jucătorii sînt plătiţi la timp, au prime pentru primele trei locuri din Liga 1, dar nu jucăm nimic!", a spus patronul Ştiinţei, mîhnit. El a continuat atacul împotriva tehnicianului: "Napoli nu mai controlează lotul, sper să înţeleagă, să ne despărţim amiabil!".

Varianta Ţicleanu
Mititelu nu a avut însă să le reproşeze mai nimic elevilor lui Napoli: "Aceşti jucători pot mai mult, eu ştiu asta, dar nu prea are cine să-i pună în valoare. Au şi ei multe lucruri de explicat, însă tot ei trebuie să scoată echipa la mal!".

La conferinţa de presă, Napoli a părut surprins de declaraţiile finanţatorului: "Aşa a spus Mititelu? Vom vedea, ne vom întîlni şi vom discuta!". Surse autorizate din anturajul clubului din Bănie spun însă că nu mai există nici o cale de împăcare între cele două părţi, iar italianul va demisiona astăzi. Cel mai probabil, joi, cu Pandurii, pe bancă va sta preşedintele Aurică Ţicleanu, care i-a condus pe juveţi şi în debutul campionatului.


2 puncte a strîns Ştiinţa în retur, cu Napoli la timonă. Golaverajul: 2-10!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  20 Aprilie 2011, 19:41

Oltenilor le recomand urmatorul anunt: Echipa mare cauta patron si conducere cel putin de valoarea echipei. Doritorii rugam sa se prezinte la stadionul Ion Oblemenco, sambata, la ora 11 pentru interviu. Cu respect pentru Craiova , dar astea sunt sansele ei din acest moment.

nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  20 Aprilie 2011, 19:35

bai, asta este groparul Craiovei: Mititelu.

puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  03 Aprilie 2011, 18:34

Nicolo, din pacate jucatorii nu te ajuta asa ca o sa pleci si tu, de apreciat ca ai venit

Vezi toate comentariile (12)
Comentează