FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CLUJ 1-1

VIDEO // EXCLUSIV Arbitru din Liga 1, făcut praf la GSP Live: „E noul «Păcală» al fotbalului românesc! Să se facă salvamar sau cofetar”

Marian Barbu
Marian Barbu

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2022 10:28 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 13:29

Invitat la GSP Live, jurnalistul Narcis Drejan, editorialist GSP, a lansat un atac dezlănțuit la adresa arbitrului Marian Barbu, pentru greșelile din meciul FCSB - U Cluj, scor 1-1.

Drejan a analizat prima etapă cu VAR din istoria fotbalului românesc și a ajuns la conlcuzia că a fost un eșec. Acesta l-a criticat pe „centralul” Barbu pentru marile erori din meciul de pe Arena Națională, când nu l-a eliminat pe Șerban în debutul meciului și nu a dat penalty pentru FCSB la hențul comis de Romario Pires.  

Dumitru Dragomir a reacționat după scandalul Tănase - Becali: „ E un fotbalist deținător de creier. Și-a spus punctul de vedere” + Cu cine crede că îl va înlocui FCSB
FCSB
Dumitru Dragomir a reacționat după scandalul Tănase - Becali: „ E un fotbalist deținător de creier. Și-a spus punctul de vedere” + Cu cine crede că îl va înlocui FCSB

„VAR ne-a prins nepregătiți, cum ne prind iernile sau verile caniculare. A fost un eșec după părerea mea. Chiar dacă în unele meciuri și-a făcut datoria, Mă gândesc acum la roșul pe care îl primește Mateiu la meciul cu Sepsi și roșul pe care nu-l primește Șerban de la FCSB, penalty-ul ăla atât de clar, fibra optică care nu a funcționat tocmai la unul dintre cei mai slabi arbitrii din Liga 1. 

Barbu e noul «Păcală» din în fotbalul românesc. Locul lui nu e în arbitraj. 

Se poate face cofetar, poate să meargă să vândă oferte pentru Thasos. Ar fi perfect pentru el, mai ales că am văzut că din punct de vedere fizic e ok. Chiar ar merge să facă pe salvamarul în Thasos sau să facă un pește la grătar. Sunt faze clare, iar el era acolo. 

Plus, la cum s-a auzit tibia ăluia după intrarea lui Șerban cu cramponul pe apărătoare, nu ai cum să nu auzi. Arbitrul de rezervă era și el ajutor de grataragiu. Cumva ai impresia că se și aleg, zici că sunt prieteni. Cu cât e mai incompetentă brigada, cu atât e și mai slab arbitrul de rezervă. A fost un VAR pe genunchi în prima etapă. A fost un fiasco”, a declarat Narcis Drejan la GSP Live.

Marian Barbu, două erori mari la FCSB - U Cluj

Barbu, care a primit nota 3 din partea Gazetei Sportului pentru prestația de pe Arena Națională, a greșit încă din minutul 3. 

Sorin Șerban, fundașul stânga al celor de la FCSB, a intrat brutal, cu talpa înainte pe tibia dreaptă a lui Remacle. Erik Lincar, aflat la trei metri de fază, a strigat: „Roșu, roșu, roșu!”.

„Centralul” Marian Barbu a arătat doar cartonașul galben. Nici oficialii din camera VAR, Andrei Antonie și Marius Badea, nu l-au chemat să revadă faza, după ce monitorul nu a mers din cauza fibrei optice. 

+30 FOTO

Apoi, în minutul 41, Romario Pires, mijlocașul lui U Cluj, a oprit mingea cu mâna la marginea propriului careu, într-un gest de neînțeles. Gazdele au cerut lovitură de la 11 metri și eliminarea fotbalistului care mai avea un avertisment.

Marian Barbu a făcut și de această dată semn că faza este verificată de VAR. Deși momentul contactului s-a petrecut în interiorul suprafaței de pedeapsă, hotărârea arbitrilor din camera VAR a surprins și de această dată: joc lăsat să continue, fără penalty.

+30 FOTO

Citește alte știri din Liga 1: 

Mihai Iosif pune presiune pe Mutu: „Dacă pierdeam eu 1-7 cu Slavia Praga...” + „Rapid trebuie să fie cel puțin în play-off, dacă nu pe podium”
RAPID
Mihai Iosif pune presiune pe Mutu: „Dacă pierdeam eu 1-7 cu Slavia Praga...” + „Rapid trebuie să fie cel puțin în play-off, dacă nu pe podium”
Budescu, întors din drumul către Petrolul? Clubul din Liga 1 anunță: „Are oferta noastră pe masă!”
TRANSFER
Budescu, întors din drumul către Petrolul? Clubul din Liga 1 anunță: „Are oferta noastră pe masă!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
gioni49
gioni49  •  23 Iulie 2022, 08:02

Var ul nostrua fost inventat ptr moficarea rezultatelor la U CLUJa fost confiscat un gol perfect valabil e o gluma ca a fost hent

vio9o301960
vio9o301960  •  22 Iulie 2022, 11:54

Tare ma tem ca ,,varul,, nostru a fost implementat ca sa se scape de gura unora si in acelasi timp sa se disculpabilizeze arbitrii!

Moshu
Moshu  •  21 Iulie 2022, 16:57

La fel :ma sa-i spui lui tac'tu ! Si care-i problema ta ?Acelasi daltonism ciudat ?Vezi-ti de drum puiule si nu mai vb prostii !De ce nu vezi contextul raspunsului si nu o chestiune punctuala ? Mai, sunteti unii p'aci si ne educati si ingusti la minte,doar voi detineti adevarul absolut ! Remarca este valabila si pentru marele drezina care-si permite sa judece oameni fara sa cunoasca o iota din ceeace inseamna un meci de fotbal ! Un parerist de meserie !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează