FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VIITORUL 0-1

Narcis Răducan, exasperat la finalul meciului cu Viitorul: "Cu astfel de meciuri, o să albesc"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 22:28

Președintele gorjenilor, Narcis Răducan, susține că Lazar nu trebuie învinuit pentru golul marcat de Viitorul, la care golakeeperul "pandurilor" a scăpat mingea în poartă.

"Cu astfel de meciuri o să albesc. Îmi pare rău că Lazar a făcut greșeala asta, dar așa e la portari, imediat se vede greșeala. Nu urmează o perioadă foarte plăcută, urmează o pauză și când intri în astfel de perioade cu o înfrângere nu este prea plăcut.

E al doilea meci pe care îl pierdem, dar avem potențial și ne vom reveni. Nu am fost inspirați în această seară. Când pierzi, e bine să vezi realitatea", a spus Narcis Răducan, la Digi Sport.

Pandurii este la a doua înfrângere consecutivă în campionat, după cea înregistrată etapa trecută, 2-3 cu Poli Iași, iar echipa antrenată de Petre Grigoraș este pe poziția a șasea.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
blatistu49
blatistu49  •  24 Septembrie 2016, 08:02

frumos campionat cu sate si comune faliment pe linie din blat in blat

blatistu49
blatistu49  •  24 Septembrie 2016, 07:57

Blat cit ***urca miseleste din blat in blat in mizeriada falimentara

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  24 Septembrie 2016, 00:17

Atat de mult le pasa iobagilor astia de sport, incat la un articol despre meciul Pandurii - Viitorul au pus o poza de la meciul cu CFR. Daca in poza apare evident unul trecut pe la fcsb, lumea e socata, incremenita cum de n-ati pus poza si cu fcsb-ul vostru drag.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează