FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - STEAUA, DUMINICĂ, 19:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Narcis Răducan: "Există interes pentru Stancu de la echipe mari din Europa!" Ce campionat i s-ar potrivi?

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2010 00:00

Managerul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, comentează posibilitatea ca golgeterul roş-albaştrilor din acest sezon, Bogdan Stancu, să ajungă la un club important din Europa şi dezvăluie că există interes pentru serviciile atacantului din partea unor grupări cu nume.

"Există interes pentru Bogdan Stancu de la echipe mari din Europa, dacă nu ar fi mari nu şi-ar permite să intre în discuţii pentru un jucător aşa bine cotat cum este el. Nu s-a trecut la etapa negocierilor concrete, dar un fotbalist care marchează atîtea goluri, nu poate fi trecut cu vederea.

Aşteptăm să vedem dacă se va materializa vreuna dintre variantele despre care se discută în acest moment",a spus Narcis Răducan la sportro.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (11)
alexandr0
alexandr0  •  31 Octombrie 2010, 19:20

Lui bogdan stancu i s-ar potrivi italia sau spania

zodrak
zodrak  •  31 Octombrie 2010, 18:37

China.

joker_daniel
joker_daniel  •  31 Octombrie 2010, 18:10

numai cio-rex si maidanezi care isi dau cu parerea lor si cu invidia lor maxima pe aici:)))...nu mai suferiti atat...STANCU DE DEPARTE CEL MAI BUN JUCATOR DIN TARA FORTZA STEAUA MEREU SUPERIORI!!!...sa nu va aud cu spozitorul ala de torje=)))):)))...sau alte parturi de jucatori

Vezi toate comentariile (11)
Comentează