FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA 0-2 (SUSPENDAT ÎN MINUTUL 45)

Narcis Răducan: "Galamaz ar avea nevoie de operaţie. Tătăruşanu are o rănă deschisă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2011 23:15

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a vorbit despre situaţia jucătorilor ajunşi la spital în urma incidentelor de la Ploieşti, în partida dintre Petrolul şi Steaua.

"Situaţia lui Galamaz este foarte gravă şi la prima vedere ar avea nevoie de o operaţie. Se încearcă transferul lui în Bucureşti. Tătăruşanu are o rană deschisă, probleme cu auzul şi ameţeli. Clar nu putea să mai continue.

Nu mai avem portari în lot şi sperăm ca eliminările să fie judecate corect la comisii", a declarat Narcis Răducan la sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
danielk
danielk  •  01 Noiembrie 2011, 11:14

Razboi sa fie !!! Moarte Petrolul !!! Respect Martinovici,Stanca !!!

adi04
adi04  •  31 Octombrie 2011, 22:06
Postat de dilibau pe 30 Octombrie 2011, 23:21

I-a tras Martinovic o perversoida de Targu Ocna aluia de l-a cumintit instant... :)) Bravo Martine, daca jegandarmeria nu-si face treaba, macar pe tine sa ne bazam =))

nu i-a tras nici o perversa, i-a dat-o din fata ca un razboinic adevarat, MARTINOVICI CAPITAN! mi-a placut de el tot sezonul ce caracter are, acum doar mi-a confirmat. cand iti vezi un prieten lovit la pamant nu prea te mai gandesti la regulamente.

bdgeorge
bdgeorge  •  31 Octombrie 2011, 21:32
Postat de jaff. pe 31 Octombrie 2011, 00:01

Agresorul, pe numele său Ştefan Dragoş Enache, face parte dintr-o facţiune dură a galeriei Petrolului.

ce plm fractiune dura are galeria Petrolului??? niste pusti corditi manipulati de Vivi Clatita..ce o tot ardeti aiurea cu "fractiuni dure"

Vezi toate comentariile (28)
Comentează