FOTBAL  »  Superliga  »  STELISTI.RO

Neaga: "Cât timp a fost Becali în campanie electorală, Steaua a jucat bine"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2010 00:00

Ex-atacantul Stelei, Rică Neaga, critică ieşirile lui Gigi Becali în mass-media şi spune că parcursul bun al roş-albaştrilor din finalul turului se datorează faptului că patronul s-a aflat în campanie şi a avut interzis la declaraţii.

"Cred că parcursul bun al Stelei se datorează unui lucru fericit pentru jucători: campania electorală. Acum s-a terminat şi văd că patronul a ieşit iar la televizor şi a creat un scandal legat de banderolă. Cât timp patronul a fost în campanie, Steaua a jucat bine", a declarat Adrian Neaga la GSP TV.

"Nu se pune problema ca vreun alt jucator decât Petre Marin să fie căpitan în momentul de faţă. Al doilea ar trebui să fie Bănel Nicoliţă, dar văd că nimeni nu îl ia în seamă. Până la urmă, cred că patronul îşi va impune cuvântul", a adăugat Neaga.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  28 Ianuarie 2010, 14:22

Neaga si Trica sunt printre putinii fotbalisti care au curaj sa spuna lucrurilor pe nume ... Respect Neaga ai mare dreptate

adrianxer
adrianxer  •  28 Ianuarie 2010, 14:08

atunci de ce bate banel cornerele daca nu stie sa bage piciorul sub mingie? :))))

 •  28 Ianuarie 2010, 11:53

Ce banel mai baiatule ai innebunit? Nu mai stim cum sa scapam de Balanel zis si pasa in tusa si tu il vrei capitan? In primul rand ca el nu stie fotbal, cum sa mai fie si capitan? Fac cinste cand scapam de acest anti-talent care baga stop cu tibia si impinge mingea inainte hei rup si alearga poate iese ceva. ca sa nu mai zic de sirul de centarri in capul aparatorului de la coltul scurt. a avut o serie incredibila, in loc sa bage alunecari inutile mai bine ar invata sa bage piciorul sub balon

Vezi toate comentariile (7)
Comentează