FOTBAL  »  Superliga  »  

Neagoe: "Vreau 9 puncte cu Mediaş, Otopeni şi Buzău"

Articol de - Publicat vineri, 12 septembrie 2008 00:00

 

Antrenorul Eugen Neagoe vrea să obţină nouă puncte în următoarele trei etape. "Primul meci este cel mai important, iar acesta este contra celor de la Mediaş. Apoi, urmează jocul de acasă cu Otopeniul şi aşa mai departe. Conducerea nu a recomandat un număr de puncte în cele trei etape. Eu îmi doresc nouă puncte, iar în următoarele cinci etape îmi doresc 15 puncte. Aş vrea să cîştig toate meciurile şi jucătorii îşi doresc acelaşi lucru”, a declarat Neagoe.

Tehnicianul este însă cînştient că pentru a-şi îndeplini planul elevii săi vor trebui să muncească. Pe teren propriu, Gaz Metan nu a pierdut nici un joc. În trei jocuri echipa ardeleană a reuşit o victorie de răsunet în faţa celor de la Poli Timişoara, scor 5-1, dar şi două remize cu Oţelul şi Braşovul. „Mie nu mi-a fost niciodată teamă de nici un adversar chiar dacă am jucat cu echipe bune. Am reuşit să facem un joc bun în compania unor echipe mari, sper să reuşim şi duminică să facem un joc bun şi să cîştigăm. Pandurii este o echipă bună, cu jucători buni. Aşa că sperăm să cîştigăm la Mediaş. Gaz Metan este o formaţie bună care în partidele de acasă n-a pierdut pînă acum. Au obţinut două egaluri şi a cîştigat un joc la o diferenţă mare cu o echipă bună. Nu ne va fi deloc uşor dar eu am mare încredere în echipă şi în jucătorii noştri”, a punctat Neagoe.

„Mediaşul nu este deloc o echipă accesibilă. Niciodată nu poţi să ştii ce rezultat va fi la următorul joc. Ne-am pregătit bine cu seriozitate pentru că jucătorii sînt conştienţi de dificultatea meciurilor care ne aşteaptă. Cred că dacă vom juca la fel ca la ultimele două jocuri sînt convins că vom reuşi să şi cîştigăm”, a continuat Neagoe.

„Cred că şansele sînt egale, Mediaş este o echipă nou promovată şi noi sîntem deja de cîteva sezoane în prima ligă, dar nu cred că se poate vorbi ca o echipă să fie favorită la acest joc. Gaz Metan este o echipă bună care a arătat un fotbal de calitate în primele şase etape. Poate şi ei meritau să aibă mai multe puncte, dar şi noi cred că meritam să avem mai multe puncte dar asta este situaţia”, a declarat Neagoe.

Citește și:

Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Nationala
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (1)
 •  14 Septembrie 2008, 19:46

ti-au mai ramas 6 bafta =))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează