FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-2

Neculaie: "Haţegan a arbitrat mizerabil, am vrut să scot echipa de pe teren"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

Finanţatorul lui FC Braşov, Ioan Neculaie, a comentat maniera de arbitraj de la partida de aseară cu Dinamo, terminată la egalitate, scor 2-2.

"Hategan a fost informat la pauza ca ar fi fost penalty pentru Dinamo in minutul 5 si apoi a inceput sa arbitreze in compensatie. Vorbim despre o maniera de arbitraj mizerabila", a afirmat Neculaie la Contraatac, pe GSP TV.

"Asa se poarta arbitrii nostri cu echipelele mici, lucru care este daunator pentru fotbalul romanesc. Li se cere sa fie corecti. Noi am platit banii pentru un arbitraj corect, nu partinitor", a continuat el.

"Dupa eliminarea jucatorului nostru, am vrut sa scot echipa de pe teren, dar m-am razgandit pentru ca au dat ai mei golul doi", a incheiat Neculaie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
haxor
haxor  •  17 Septembrie 2010, 16:22

Inpartial fiind nu am treaba cu Brasovul ori cu Dinamo dar acum fie vorba intre noi prea stati la mila arbitrilor si mai putin fotbal. Cand ai valoare nici 100 de fluierasi nu pot sa-ti smulga victoria si marele Zidane a spus o vorba mare,"sansa se pune deobicei de partea celor ce vor mai mult si lupta".Din pacate ne-am obisnuit sa asteptam minuni, miracole si uitam ca fotbal si e usor de a scuza esecurile dand vina pe arbitri si nesansa.E o chestie de mentalitate ce trage in jos fotba

aloys_
aloys_  •  14 Septembrie 2010, 00:09

du-te ba tz!ganule, M0RI! esti un afacerist de doi lei, un nimeni.. te-ai gandit sa scoti echipa de pe teren dar ati dat golul 2 si ai inceput sa speri ca pr0stu'... trebuia 11 m pt DINAMO in min 5, clar! FORZA DINAMO!!!

popicoo
popicoo  •  13 Septembrie 2010, 22:05
Postat de durden pe 13 Septembrie 2010, 19:04

sa zici asa ceva e egal cu a demonstra ca nu ai habar ce ala fotbal.pai singura greseala majora a lui hategan a fost ca nu a acordat penalty pt dinamo in minutul 4!!ce ma streseaza pe mine taranii astia care sufera de mania persecutiei

E clar ca tu n-ai auzit de 17 Nentori sau de Knattsprynufellag.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează