FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiţă contraatacă: "Borcea stă pitit pentru că a prejudiciat statul!"

Negoiţă se află în conflict cu Cristi Borcea.
Negoiţă se află în conflict cu Cristi Borcea.

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 03 ianuarie 2013 21:15

Ionuţ Negoiţă continuă războiul cu fostul preşedinte executiv al "cîinilor", Cristi Borcea, pe care îl acuză că a încasat ilegal bani din vînzările de jucători.

Dinamo reprezintă în aceste zile scenariul perfect în lupta pentru putere. Cristi Borcea, retras din acţionariat, l-a desfiinţat ieri pe Ionuţ Negoiţă, avertizîndu-l că va reveni ca să salveze clubul: "Noroc cu domnul Badea că mai susţine clubul, că Ionuţ Negoiţă doar apare prin presă, el e un complexat, un personaj de desene animate. Dacă nu se rezolvă problema cu banii pînă în martie, voi interveni, nu pot sta deoparte!".

Ieri, Ionuţ Negoiţă nu a rămas indiferent la atacurile fostului preşedinte executiv al roş-albilor. "Un personaj care e inculpat într-un dosar cu evaziune de multe milioane de euro în care a prejudiciat statul şi clubul mai are tupeu să vorbească? Cele 10 milioane de euro datorie pe care le are clubul nu le-am făcut eu, ci el, alături de cei care erau atunci! Eu am adus aici, de cînd am venit, adică de patru luni, patru milioane şi jumătate de euro! Cristi Borcea a băgat cam 300.000 - 400.000 de euro în ultimii trei-patru ani. În schimb, nu vreau să comentez cîţi bani s-au luat ca în dosarul acela, care este public şi de notorietate, se ştie despre ce e vorba".

Negoiţă a încheiat cu o nouă acuzaţie la adresa lui Borcea: "Dinamo a vîndut cei mai mulţi jucători, cred că mai mult decît restul cluburilor la un loc. În condiţiile astea, un personaj care stă pitit pe la Miami are tupeul să vorbească şi să arunce săgeţi de parcă ar fi salvatorul lui Dinamo?!".

"Negoiţă ar fi trebuit să facă transferuri, să bage trei milioane de euro ca să vorbească despre acest club. Păcat că Dinamo şi-a asociat numele cu Ionuţ Negoiţă!" (Cristi Borcea, fost acţionar)

3.500.000 de euro a plătit Ionuţ Negoiţă pentru acţiunile pe care le deţinea Cristi Borcea în Ştefan cel Mare, adică 30%

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (58)
pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  04 Ianuarie 2013, 18:41

Dl Negoita pare un om serios...nu el a facut datoriile echipei,ce a facut cu banii pe transferuri motostivuitorul,care dupa ce a intors coada se da mare salvator...?

caine_
caine_  •  04 Ianuarie 2013, 18:32
Postat de stinta pe 04 Ianuarie 2013, 17:51

dinamo = securisti = hoti

Craiova=olteni=prosti=inexistenti.

buzau_1
buzau_1  •  04 Ianuarie 2013, 18:13

Negoita sa dea Dumnezeu sa ma faca mata fericit cu gura, nu te mai lua degeaba de Borcea,nu o sa ajungi nicodata ca el, esti un gunoi penal, vrei doar scandal onanistule

Vezi toate comentariile (58)
Comentează