FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiţă propune pace » Acţionarul vrea să ajungă la un numitor comun cu Badea pentru a-şi împărţi clubul

Negoiță și Badea s-au contrat puternic la începutul anului
Negoiță și Badea s-au contrat puternic la începutul anului

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 29 ianuarie 2013 21:38

Ionuţ Negoiţă a venit ieri cu o versiune îmbunătăţită a planului de revitalizare a clubului, ceea ce ar presupune şi plata salariilor restante, dar şi detensionarea situaţiei între acţionari.

Omul de afaceri a declarat ieri: "Am vorbit cu domnul Badea despre salvarea clubului şi aştept un răspuns. Ar fi o variantă combinată, între ce-am propus eu şi ceea ce vor şi alţii. Soluţia ar fi ca acţiunile lui Săvulescu să fie vîndute către unul dintre noi doi. Iar partea minoritară să îşi asume partea de salarii şi de sponsorizări, în timp ce partea majoritară să îşi asume restul, cu finanţarea clubului, cu datoriile care sînt de aproape 10 milioane de euro, cu deciziile şi conducerea clubului. Domnul Badea a spus că nu exclude nici o variantă".

Negoiţă a mai promis: "Dacă actele vor fi făcute cum trebuie, iar eu voi fi majoritar, atunci a doua zi ajungem cu plăţile la zi. Şi voi schimba 80 la sută din ceea ce există acum la Dinamo!".

"Dinamo a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta. Aşa e dacă n-ai un preşedinte de club, un buget stabil şi un proiect pe trei ani" (Gigi Neţoiu, ex- acţionar Dinamo)

"Pe Borcea îl iert dacă-şi cere scuze public. Nu sînt ranchiunos, dar e imposibil să mai lucrăm împreună" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
sdl
sdl  •  31 Ianuarie 2013, 19:36

toti sunteti niste profitori si niste nemernici.Va bateti joc de DINAMO.Vindeti tot si nu sunteti in stare sa luati nici macar un jucator liber de contract.Mai bine plecati.Sunteti jalnici.

ultrafcd
ultrafcd  •  30 Ianuarie 2013, 11:38

Si badea ce asteapta???

gipanaul
gipanaul  •  30 Ianuarie 2013, 10:06

Cei doi au ajuns la o intelegere...frateasca: o data plateste Negoita - o data sta Badea, o data plateste Negoita - o data sta Badea,...!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close