FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Nemţii, speriaţi de scandalul din Bănie » "Al cui e Găman?!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 ianuarie 2011 21:53

Werder Bremen e pe cale să renunţe la Valerică Găman din cauza conflictului Mititelu-Piţurcă. Stoperul mai are oferte de 4 milioane de euro de la echipe din spaţiul ex-sovietic, printre care Dnepr!

Werder Bremen este formaţia care l-a curtat cel mai intens în această iarnă pe Valerică Găman (21 de ani).
Vestea că fundaşul a plecat de la Craiova şi că Victor Piţurcă are o dezlegare în alb a fotbalistului i-a bulversat însă pe nemţi, care vroiau să-l ia pe jucător împrumut pentru 6 luni contra a 500.000 de euro şi apoi să-l cumpere la vară pentru alte 3 milioane. "Cei din Germania nu mai ştiu ce să creadă, mi-au cerut să le explicăm în scris care e situaţia jucătorului, dacă mai aparţine de noi sau nu. Nici nu vă daţi seama cît rău i-a adus lui Găman acest gest pe care l-a făcut în cîrdăşie cu Piţurcă", a precizat Adrian Mititelu la sport.ro.

Interesul lui Werder pentru Găman nu e însă unic. Universitatea are pe masă şi alte oferte pentru internaţionalul de tineret de la echipe din spaţiul ex-sovietic, printre care Dnepr, Spartak Moscova şi Rubin Kazan. Acestea au anunţat că sînt dispuse să achite pe loc 4 milioane de euro, cît cere Mititelu.


21 de milioane de euro e suma cheltuită pînă acum de Dnepr pe patru dintre achiziţiile acestei ierni: Inkoom (Basel), Strinic (Hajduk), Giuliano (Internacional), Matheus (Braga)

"Banii care ar veni pe Găman ar rezolva multe din problemele clubului. Ar fi şi în avantajul lui Piţurcă, el ar primi în scurt timp suma pe care o solicită de la mine"

"Nu reuşesc să dau de Valerică. Mai e timp pînă lunea viitoare să vină să negociem transferul lui. Dacă nu, ofertele pică"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

"Eu nu-l comand pe Găman! Băiatul mi-a spus însă că nu vrea să aibă de-a face cu Mititelu. M-aş bucura din inimă dacă s-ar transfera în străinătate"
Victor Piţurcă, ex-manager general U Craiova

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (23)
tataru2006
tataru2006  •  29 Ianuarie 2011, 22:26

Hmmm...sa lasat intunericul, din satul Booveni vin vesti mari..cica la ora asta GAMAN are oferta de la REAL SI BARCA IAR BREMEN A IESIT DIN SCHEMA..

petrusm
petrusm  •  29 Ianuarie 2011, 22:11

INCHIPUITI-VA CA SEMNA CU GIOVANY PENTRU IMPRESARIERE SI VROIAU AIA DE LA FIORENTINA SA IL IA ....MAI FRATILOR SPERIEM GERMANIA CU FUGILE LUI GAMAN SI BARBOIANU...SI NU SUNT PARTITURI DE MUZICA CLASICA

tataru2006
tataru2006  •  29 Ianuarie 2011, 14:27

Daca mai sta o zi Gaman plecat ..io zic ca apare oferta si de la REAL MADRID

Vezi toate comentariile (23)
Comentează