FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA SE ANTRENEAZA IN ANTALYA

Nerefăcut, Sepsi a lipsit de la antrenamentul de azi al lui Poli Timişoara. Vezi imagini!

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2010 00:00

Fotbalistii echipei Politehnica Timisoara au efectuat in aceasta dimineata un antrenament pe terenul de lângă hotelul "Kervanseray", sedinta de pregatire fiind concentrata pe partea fizica, a informat site-ul oficial al gruparii de pe Bega.

Fotbaliştii au fost împărţiţi pe grupe, în funcţie de caracteristicile fiecăruia, inclusiv antrenorul Ioan Sabău alergând, alături de duetul Luchin-Maxim.

La şedinţa de pregătire nu au participat Sepsi, care se află mai departe într-un program specific de recuperare, şi Bourceanu, acestuia recomandându-i-se două zile de repaus din cauza unei uşoare contracturi

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
daniel_ray
daniel_ray  •  18 Ianuarie 2010, 00:38

chiar asa. unde-i copilul minune Mejia. Cit despre Sepsi, pt primii care au postat, doar o vorba din batrin: 'Ciinii mor de drum lung iar ... "

 •  17 Ianuarie 2010, 20:33

unde naiba ii mejia ma nu-l vad in nicio poza niciodata

varza00
varza00  •  17 Ianuarie 2010, 16:52

Pregatire fizica se facea cand aveam antrenor. Acum se face un fel de concediu in Turcia si asta o sa se vada. Nea Iancule sa tii minte ce am scris aicea.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează