FOTBAL  »  Superliga  »  SISTEM COMPETIŢIONAL

Nici o şansă pentru echipele retrogradate » Burleanu a clarificat situaţia: "E o abordare eronată"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2015 19:56

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, le-a risipit speranţele rapidiştilor de a mai continua şi din sezonul viitor în Liga 1.

Deşi Gaz Metan, U Cluj, Braşov şi Rapid sperau că cei de la FRF vor accepta să se joace şi la anul tot cu 18 echipe în Liga 1, Răzvan Burleanu a clarificat azi situaţia.

"După ce toți președinții din Liga 1 au fost de acord cu reducerea numărului de echipe și după ce s-a terminat campionatul, să vii acum să spui că vrei să revii la 18 echipe e o abordare eronată", a spus Răzvan Burleanu conform Digi.

"Am spus că nu am fost de acord cu această reducere însă în momentul de față e prea târziu de intervenit. Nu e nici o posibilitate legală, absolut deloc", a completat președintele FRF.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
mediash
mediash  •  31 Mai 2015, 14:17

Domnule Burleanu. ..nu doriti sa comentati despre declaratiile stranse de cei de la federatie în incinta clubului gaz metan cu referire la cei 4000 de euro de jucator cu care au recompensat cei de la concordia chiajna jucatorii brasovului?

764468963651742
Ilie Golombioschi  •  31 Mai 2015, 11:55

Si acum se poate trece la sistemul 16 cu 4 la retrogradare directa, retrogradeaza normal cele 6 conform clasamentului si din B intra 4, primele 2 din fiecare serie. Termenul limita daca se actioneaza in acest sens rapid e 1 Iulie, pana cand nu demareaza inca practic noul campionat.

baietelu
baietelu  •  31 Mai 2015, 07:56

Multumim domnule Burleanu! Echipele retrogradate joaca in liga a 2-a... nu aduse cu interventii in liga 1

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close