FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Nici soţia nu-l mai crede :) » Cristiana Copos e sigură că soţul ei nu va renunţa la Rapid

George şi Cristiana Copos formează un cuplu din 1981
George şi Cristiana Copos formează un cuplu din 1981

Articol de , - Publicat miercuri, 28 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 decembrie 2011 20:28

George Copos insistă că vrea să cedeze acţiunile pe care le deţine la Rapid, în procent de 99,97%, dar şi-a pierdut total credibilitatea. E a 14-a oară cînd el anunţă că vrea să plece din Giuleşti şi de data asta nimeni nu-l mai crede. Nici măcar soţia, Cristiana Copos!

"Iubeşte prea mult acest club, ţine enorm la jucători, n-ar putea să stea departe de fotbal. Niciodată nu o să plece din Giuleşti", a spus nevasta patronului din Grant la GSP TV. Ea consideră că fotbalul e ca un drog pentru cei care investesc: "Nu e numai cazul lui George, sînt mulţi care, la supărare, ies şi spun că cedează clubul pentru un leu, pentru 25 de bani, însă niciodată nu se retrag".

Bun prieten al lui Copos, Mircea Lucescu e de aceeaşi părere: "Îl cunosc foarte bine pe George, e prea ataşat de club pentru a se retrage. Dacă nu mai e patronul Rapidului, ce face? Cîte clădiri să construiască sau cîte pîrtii să renoveze?".

Nici antrenorul giuleştenilor, Răzvan Lucescu, nu e îngrijorat: "Nu cred nici una dintre declaraţiile domnului Copos din ultima perioadă. Probabil că era supărat cînd a spus că se retrage, sînt sigur că nu va fi aşa".

"Dacă l-aţi vedea pe George cum suferă cînd pierde Rapidul sau cît de bucuros e atunci cînd cîştigă, aţi şti că e imposibil să-şi vîndă acţiunile" (Cristiana Copos)

"Domnul Copos nu va vinde niciodată Rapidul, îl iubeşte prea mult! Sînt convins că va rămîne în continuare alături de noi" ( Dani Coman, portar Rapid)

Conflict cu un copil pe pîrtie

Aflat în Poiana Braşov, acolo unde petrece Sărbătorile de iarnă alături de familie şi prieteni, George Copos schiază zilnic. Patronul Rapidului a încurcat ieri circulaţia pe pîrtie, incomodînd o fetiţă ce cobora pe schiuri. Copilul nu l-a menajat pe Copos: "Dă-te la o parte, bă handicapatule!". Şeful din Giuleşti a răspuns cu zîmbetul pe buze: "Iartă-mă, handicapatule!". Finanţatorul din Grant spune că îl aşteaptă pe Gigi Becali pentru a-l învăţa să schieze: "Să vină şi «Machiavelli», să coborîm împreună!".

Inbox
- Herea nu vrea să părăsească Rapidul pînă nu ia un titlu: "Mă bucur că mi-am prelungit contractul, nu mă gîndesc să plec fără un tricou de campion". Mijlocaşul are în palmares un singur trofeu, Supercupa României, cucerită în 2007.
- Mircea Lucescu îi laudă pe giuleşteni: "Sezonul acesta a fost unul extraordinar pentru echipă. Au fost dezavantajaţi foarte mult în Liga 1 şi totuşi sînt pe locul 3! Ce s-a întîmplat în Europa League e similar cu ce a păţit Şahtiorul în Liga Campionilor".
- Porumboiu recunoaşte că a dorit să investească în Grant, dar spune că acum s-a răzgîndit: "N-a fost o glumă, însă după ce s-a întîmplat în ultima etapă nu mă mai interesează".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
leroiv72
leroiv72  •  28 Decembrie 2011, 15:40

daca nici muierea nu stie ce are la usa...

rapidist_sutalasuta
rapidist_sutalasuta  •  28 Decembrie 2011, 14:54

serioasa nevasta asta lu nea george

lebateauivre
lebateauivre  •  28 Decembrie 2011, 07:44

nenorocit

Vezi toate comentariile (3)
Comentează