FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO ALEGE DINTRE ANDONE ŞI BERGODI

Nicolae Badea: "Ne străduim să numim un antrenor zilele acestea"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2010 00:00

Preşedintele CA Dinamo admite că negociază cu Andone şi Bergodi şi speră să obţină semnătura unuia dintre cei doi pînă la finalul săptămînii.

"N-aş putea spune că a fost chiar o negociere cu Ioan Andone. Lucrăm la un plan de reconstrucţie a clubului. Vrem să propunem unui antrenor un contract pe doi ani, cu prelungire pe încă un sezon.

Ne-am propus ca pînă la sfîrşitul lunii mai să numim antrenorul. Noi ne străduim să rezolvăm chiar săptămîna aceasta. E adevărat, negociem cu Bergodi şi Andone. Mihai Stoichiţă nu este în atenţia noastră.

Nu ne deranjează că Ioan Andone a spus că prima opţiune a sa este Rapidul. Nu mai este nici o şansă ca Ţălnar să continue ca antrenor principal.

Din punctul nostru, toţi jucătorii sînt transferabili. Este însă o perioadă deloc generoasă în ceea ce priveşte ofertele", a declarat Nicolae Badea la televiziunea sportro.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
 •  26 Mai 2010, 01:08
Postat de pe 25 Mai 2010, 22:19

da...si ma cam enerveaza. prea tare se baga unde nu le fierbe oala

pana acum ceva vreme eram un sustinator al lui andone, dar acu nu mai sunt asa de sigur daca tinem cont de faptul ca el a trecut peste certurile avute cu clanul cand a fost dat afara de la dinamo si acum este impresariat de microbii albanezi

nickeymania
nickeymania  •  26 Mai 2010, 00:35

da nimeni nu pomeneste de bonetti:(

gyzmo
gyzmo  •  25 Mai 2010, 23:36

VA SFATUIESC SA-L LUATI PE "NELUTU"! E UN SUPERANTRENOR NEANTELES DE NIMENI, DECAT DE TATA IANCU! E RECOMANDAREA MEA! ;)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează