FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTE

Nicolae Dică nici n-a avut timp să respire: „Deja am avut discuții cu două cluburi”

Nicolae Dică / Sursă foto: GSP
Nicolae Dică / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2023 18:57 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 19:31

Abia plecat de la CS Mioveni, de unde și-a dat demisia după înfrângerea cu Universitatea Cluj, 0-1, Nicolae Dică anunță că a fost contactat deja de două cluburi care-i propun colaborarea.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani spune că nu duce lipsă de oferte, deși abia s-a despărțit de „lanterna roșie” a campionatului. Fără să divulge identitatea echipelor respective, Dică a susținut că două cluburi din România l-au căutat în ultimele zile. 

Foștii mari arbitri ai României, revoltați de explicațiile lui Vassaras » Jigniri în direct: „De astăzi, avem de-a face cu doi idioți!” + „Știți ce mi-a zis Igna?”
REVOLTĂ
Foștii mari arbitri ai României, revoltați de explicațiile lui Vassaras » Jigniri în direct: „De astăzi, avem de-a face cu doi idioți!” + „Știți ce mi-a zis Igna?”

Nicolae Dică: „Am avut discuții cu două cluburi. M-au sunat să mă întrebe dacă vreau să vin”

„Să știi că, de trei zile (n.r. - de când a luat decizia de a pleca de la Mioveni), am avut discuții cu două cluburi. M-au sunat să mă întrebe ce fac, dacă vreau să vin. Vom vedea în vară ce se va întâmpla.

Să știi că am mai discutat cu oameni din fotbalul românesc în această perioadă, iar ei mi-au spus că s-au văzut multe lucruri bune echipă, mi-au spus că se vede că echipa e antrenată. Oricum, sunt multi antrenori care au retogradat cu o echipă și au avut rezultate după. Lumea a observat unele lucruri pozitive, iar asta mă mulțumește”, a spus Dică la Orange Sport, în dialog cu Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei.

Nu am reușit să găsesc unde am greșit. Am început anul la 15 puncte de FC Argeș, la 11 puncte de Chindia, de U Cluj, iar la intrarea în play-out am ajuns să fim foarte aproape de ele. Dar am început play-out-ul cum l-am început, am fost foarte slabi, ceea ce pentru mine e o enigmă! Mai ales că nu am schimbat nimic, am mers pe aceleași lucruri pe care le făcusem și în sezonul regulat. Voi încerca, în timp, să-mi dau seama unde am greșit.

- Nicolae Dică

Cine-i mai angajează? Sezon de coșmar pentru doi dintre antrenorii la modă din Superligă: eșecuri la pătrat în doar câteva luni
ANTRENORI
Cine-i mai angajează? Sezon de coșmar pentru doi dintre antrenorii la modă din Superligă: eșecuri la pătrat în doar câteva luni

Dică la bilanț: lumini și umbre la FCSB și Mioveni

GSP.ro a realizat miercuri, în ediția digitală, o analiză asupra tehnicienilor din Superligă care au pregătit două echipe pe durata sezonului.

Concluzii în privința lui „Nick”? Dică a preluat FCSB-ul din mers, de la Toni Petrea, și a dus echipa în grupele Conference League după trei duble manșe deloc facile. E, așadar, o bilă albă în dreptul acestuia, în ciuda faptului că rezultatele din campionat au fost mai degrabă modeste, la fel ca aventura din Conference. Postura sa la FCSB era oricum ingrată, greu de definit, din cauza imixtiunior patronului Becali.

Dică, 42 de ani, și-a asumat apoi „ruleta rusească” de la Mioveni: a preluat o echipă condamnată, „lanterna roșie” a campionatului, care mai are acum doar șanse matematice de salvare. A impresionat, însă, în prima parte a lui 2023, când argeșenii au prins câteva etape remarcabile în finalul sezonului regulat.

În orice caz, rămâne de văzut cum va arăta viitorul lui Dică în antrenorat. La GSP Live, la scurt timp după ce și-a demisia de la FCSB, acesta îi dezvăluia lui Costin Ștucan că nu exclude să renunțe la meserie în jurul vârstei de 50 de ani, dacă rezultatele reușite pănă atunci nu vor fi unele satisfăcătoare.

Citește și alte știri de actualitate: 

Mihai Stoica a reacționat după conferința „inamicului” Vassaras: „Cum se spune asta în limba greacă?”

VIDEO Vassaras, răspuns tăios pentru Becali, Varga și Mititelu: „Așa nu merge!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
fotbalminim00
fotbalminim00  •  28 Aprilie 2023, 14:36

nu are cum sa antreneze in liga a-2-a,astia de astazi s-au nascut antrenori ,pai ce performante are Dica,Mutu,Radoi etc. ca antrenori?de aia suntem ciuca batailor la juniori,ca nu avem antrenori buni la copii si nici conditii,nimeni nu vrea la munca de jos,toti la nationala

fibra
fibra  •  28 Aprilie 2023, 09:06

Tare rau. Mai sunt vreo 14, ca el numai in Liga I poate sa se "desfasoare"?

o_bic
o_bic  •  28 Aprilie 2023, 04:33

Nick,nu mai chinui cluburile până la 50 de ani. Lasă-te acum !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează