FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică plănuiește o schimbare mare la FCSB » Dezvăluiri din interiorul echipei: "Mi-aș dori foarte mult asta"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 13:21

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre jocul echipei roș-albastre în amicale și a dezvăluit că antrenorul Nicolae Dică vrea să-l folosească pe mijlocașul Dragoș Nedelcu, 21 de ani, ca fundaș central.

"Trebuie văzut și cum s-au jucat aceste amicale. Cu Bruges și cu Ajax, în repriza a doua mingea a fost doar la noi. Jucăm foarte bine, dintr-o atingere. Este tiki-taka Barcelona. Sunt încântat de jocul echipei. Veți vedea în campionat cine este FCSB. Da, mai avem nevoie de un atacant. Dar dacă nu găsim un vârf de clasă, ne descurcăm cu ce avem.

Fundaș central nu știu dacă mai luăm. Îi avem pe Filip și Momcilovici care pot juca acolo. În plus, Dică mi-a spus că vrea să îl reprofileze pe Dragoș Nedelcu, să-l joace fundaș central. Eu mi-aș dori foarte mult ca el să fie fundaș", a declarat Gigi Becali la ProX.

Citește și: Gigi Becali anunță viitorul star de la FCSB: "Are 15 ani! O să-i pun clauză 500 de milioane că nu sunt prost. Prevăd viitorul" » Ce zice despre Coman și Mbappe

Citește și: Corespondență din Olanda. Șantier, grădiniță, experimente » Așa arată toate slăbiciunile FCSB! Cu ce trebuie să lucreze Dică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
capca1
capca1  •  11 Iulie 2018, 21:49

Îi propun lui Dică să încerce și cu A. Vlad atacant ! Vă dsți seama ce surpriză tactică, apare în careul advers, superioritate numerică pe zonă, surprize mai ceva ca-n filmele lui Stephen King, domină adversarii cu talia, n-are tehnică de atacant de aia mingea sare necontrolat din el și, pac, devine golgeter ! Cu poarta nu-i vreo bubă, el și când stă-ntre bețe le ia oricum, deci, golurile luate le trecem la pierderi planificate ! Hai c-am idee bună , să nu mi-o sifoneze MM !

romeverest
romeverest  •  11 Iulie 2018, 19:55

Doamne Fereste !! Chiar nu se gaseste nimeni din preajma lui Becali, prieten, sau ruda, care sa-l faca sa inteleaga ca aceste declaratii ale sale sunt de-a dreptul tampite, starnind efectiv rasul cititorilor, sau ascultatorilor ??

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  11 Iulie 2018, 19:32

nu te lasa marele antrenor ***, balint.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează