FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CS MIOVENI 1-1

Nicolae Dică a găsit soluția pentru o salvare pe care n-o mai bănuia nimeni: „Așa avem o șansă în plus”

Nicolae Dică / Sursă foto: Facebook@ CS Mioveni Official +28   FOTO
Nicolae Dică / Sursă foto: Facebook@ CS Mioveni Official

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 20:04 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 20:24

Nicolae Dică, antrenorul lui CS Mioveni, a trasat principalele concluzii după punctul obținut de argeșeni pe terenul lui FC Botoșani (1-1), în ultima etapă a sezonului regulat. „Nick” vede în înjumătățirea punctelor posibilul colac de salvare al galben-verzilor.

CS Mioveni începe partea decisivă a sezonului de pe ultima poziție, cu 11 puncte, o ipostază de care Dică e mulțumit ținând cont de situația dezastruoasă existentă în momentul în care a preluat echipa. 

Tehnicianul speră că Mioveniul va „evada” de pe ultimele două locuri odată cu înjumătățirea punctelor și micșorarea distanțelor față de contracandidatele la retrogradare.

Mihai Pintilii rupe tăcerea: „Mi-a fost rău din cauza scandalului” + noi săgeți către Dică: „Rezultatele mă țin, echipa era pe 14 când a plecat!”
FCSB
Mihai Pintilii rupe tăcerea: „Mi-a fost rău din cauza scandalului” + noi săgeți către Dică: „Rezultatele mă țin, echipa era pe 14 când a plecat!”

Nicolae Dică: „Avem o șansă în plus după înjumătățire”

„A fost o primă repriză fără ocazii, cu excepția golului marcat de Botoșani din fază fixă. Am schimbat sistemul la pauză și am reușit apoi să punem presiune pe adversar. Ei nu și-au mai creat ocazii de a marca și am reușit astfel să egalăm. Considerăm că rezultatul e unul echitabil. Am fost echipa mai bună în repriza a doua. Repet, nu am făcut un joc ofensiv bun în prima repriză. 

Ne bucurăm pentru înjumătățirea punctelor, avem o șansă în plus de a merge la baraj. Am plecat cu 9 puncte, apoi am făcut 13 puncte în 9 etape. Cred că e un lucru pozitiv pentru CS Mioveni, echipa de pe ultimul loc. Important e să fim uniți, să avem încredere și să încercăm să ne îndeplinim obiectivul de a rămâne în prima ligă. Trebuie să credem în șansa noastră, oricât de mică ar fi ea. 

Situația financiară de la club e bună, săptămâna viitoare urmează să intre salariile restante. Mulțumim celor din conducere, primarului și Consiliului Local”, a spus Dică, la microfonul Orange Sport. 

FOTO. Cele mai tari imagini din remiza FC Botoșani - CS Mioveni 1-1

+24 FOTO

Citește și alte știri din Superligă: 

FC Botoșani și Mioveni, remiză în ultima etapă a sezonului regular » Cu câte puncte intră în play-out! Clasamentul ACUM

EXCLUSIV Primarul din Sf. Gheorghe, măsură radicală după decizia din cazul Sepsi vs FCU Craiova: „Scandaloasă, iresponsabilă, inacceptabilă! Acolo vom merge”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tarnaveanu
tarnaveanu  •  10 Martie 2023, 22:53

Nu pot spune că mi-a plăcut tipul ăsta vreodată, dar îi doresc succes, aproape orice echipă din play-out poate retrograda. Totul se joacă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează