FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 3-2

Nicolae Grigore dedică victoria fanilor care au plecat de la stadion: "Cea mai fericită zi din viaţa mea"

Grigore a fost decisiv în meciul cu CFR Cluj
Grigore a fost decisiv în meciul cu CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 26 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 26 august 2012 00:40

- Grig, ai vreo explicaţie pentru revenirea senzaţională?
- Nu pot exista explicaţii logice pentru ceea ce s-a întîmplat, dar noi am crezut că putem întoarce. Noroc că primul gol a venit foarte repede. Ne-a ajutat foarte mult asta. E meritul tuturor pentru că am cîştigat.

- Fanii v-au contestat dur în prima repriză, au şi plecat de la arenă...
- Eram conduşi, nu mai sperau, erau nervoşi. De obicei, ei ne dădeau un imbold, acum i-am ajutat noi, am cîştigat un meci foarte important. Dedic această victorie suporterilor, care ne-au ajutat de foarte multe ori. Mi-am adus aminte de un meci Dinamo - Rapid, noi i-am condus la pauză cu 2-0, ei au cîştigat 3-2.

- Eşti eroul rapidiştilor...
- Sînt fericit, pot spune că e cea mai fericită zi din viaţa mea. Am reuşit şi prima "dublă" din carieră. Dar nu avem prea mult timp să ne bucurăm, urmează o deplasare grea, la Pandurii. Mergem să cîştigăm, să ne luăm revanşa după acel 0-3 de anul trecut.

"Am fost catastrofali în prima repriză, dar numai Rapid putea reveni astfel. Fanii ar trebui să-şi ceară scuze pentru ceea ce au făcut" (Daniel Pancu, atacant Rapid)

"În pauză, băieţii au dormit 10 minute în vestiar. La rezultatul final a contribuit şi Tudor, nu există contact la penalty. Să se ducă acum la toate televiziunile să explice ce s-a mai întîmplat. Nu ştiu cine îl deleagă pe acest Tudor" (Iuliu Mureşan, preşedinte CFR)

"E o victorie de referinţă în istoria Rapidului. Eram chiar umiliţi în prima repriză, am renăscut în 10 oameni şi am obţinut un succes fantastic" (Marian Rada, antrenor secund Rapid)

"La Dinamo e mîncătorie şi aşa va fi mereu. A plecat Badea în vacanţă şi i-a lăsat să se mai joace puţin pe acolo. Pentru că se ştie cine e numărul 1 la ei" (Ioan Andone, antrenor CFR)

"Am fost nişte gladiatori în repriza a doua, la pauză era o linişte incredibilă în vestiar. Urît gestul fanilor, trebuiau să stea lîngă noi tot meciul" (Baze Ilijoski, atacant Rapid)

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (16)
hardstuffrealm
hardstuffrealm  •  26 August 2012, 13:47

Pentru cine a scris articolul: Grig dedica victoria tuturor fanilor rapidisti, dupa cum declara el. Nu numai celor care au plecat. Pentru Pancu: De cate ori ati jucat lamentabil si suporterii au fost acolo langa voi? Eu zuc ca e echitabil . prima repriza suporterii v-au incurajat (minus 10 minute pe final) si echipa a jucat execrabil. A dpua parte, fanii au plecat si echipa a jucat senzational. Suntem chit.

sandycelt
sandycelt  •  26 August 2012, 13:21

te pomenesti ca trebuie sa stam ca prostii si sa cintam ca si cind nu vedem ce se intimpla in iarba? pai ce sintem roboti? cam ce doresc ei sa ii iubim neconditionat si fara sa avem dreptul la o opinie, iar ei sa isi bata joc mereu de noi? poate au interpretat prost iubirea noastra neconditionata pt. club si culori ,daca da atunci cineva trebuie sa la spuna ca si ei trebuie sa faca ceva pt. asta ca asa nu putem merge la infinit : voi nu jucati nimic, nu cistigati nimic, nu aratati daruire si seriozitate ,rezultate nimic si noi SA VA IUBIM LA INFINIT SI SA CINTAM NON-STOP, NU? TREZITI-VA SI DE ACUM JUCATI EXACT CUM ATI FACUT-O IN REPRIZA A 2-A CU CFR SI TOTUL POATE DEVENII FABULOS PT TOTI

sandycelt
sandycelt  •  26 August 2012, 13:15

ce tot atitea figuri cu sa ne cerem scuze sau nu mai stiu eu ce dedicatii ne fac ? ei nu ar trebui sa isi ceara scuze de meciurile jucate pana acum? de acel rusinos meci din olanda? de finala cupei pierduta aiurea si din aceasta cauza stam iar afara din europa un an cind ar fi fost nemaipomenit sa mai cistigam experienta , macar caci se pare ca ne dorim tot mai putin de la an la an? sa ne mai scuteasca ca nu au jucat doar pt. noi , au facut-o si pt. ei si astfel si-au demonstrat ca merita sa joace la RAPID si astfel si-au cistigat si dreptul de a isi primi salariu acela mare ,care pana acum nu l-au meritat ( vezi meciurile cu : iasi, vaslui, cel din olanda chiar si la ploiesti,) bafta !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează