FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Un fost fotbalist din Liga 1 dezvăluie cea mai mare primă promisă în carieră, pe care însă nu a încasat-o niciodată: „La 20 minute după meci, deja aveam banii cheltuiți”

Nicolae Mușat.
Foto: Arhivă GSP +49   FOTO
Nicolae Mușat. Foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2023 15:02 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 16:43

Nicolae Mușat (36 de ani), fost fotbalist, cu 226 de meciuri jucate în Liga 1, a dezvăluit, în direct la GSP Live, cum conducerea clubului FC Vaslui le-a promis jucătorilor o sumă uriașă, dacă vor reuși să câștige în fața celor de la FCSB, chiar în Ghencea. 

Nicolae Mușat a jucat la FC Vaslui în perioada septembrie 2013 - iulie 2014 și a spus că, cu câteva zile înainte de meciul contra celor de la FCSB, conducătorii clubului vasluian le promiseseră jucătorilor o primă de 100.000 de euro, în cazul în care vor reuși să învingă formația roș-albastră. 

De asemenea, fostul jucător a spus că cea mai mare primă pe care a primit-o a fost de 15.000 de dolari, atunci când juca în Azerbaidjan, la Khazar Lankaran, în vara anului 2011, după câștigarea Cupei. 

VIDEO. Nicolae Mușat, despre cea mai mare primă pe care nu a încasat-o: „La 20 minute după meci, deja aveam banii cheltuiți”

„Cea mai mare primă pe care am luat-o a fost în Azerbaidjan, când am câștigat Cupa. Știu că am luat 15.000 de dolari atunci.  Cea mai mare primă pe care nu am încasat-o a fost la Vaslui, în momentul în care am câștigat în Ghencea cu 1-0 (n.r. - FCSB - Vaslui 0-1, aprilie 2014). 

Cu câteva zile înainte ni s-au promis 100.000 de euro dacă mergem și batem în Ghencea. O sută de mii de euro erau pentru toată echipa. Atunci am câștigat. Eram atât de fericit, pentru că, după meci, credeam că avem de împărțit banii. 

Îmi făceam calcule: «Cât am jucat tot meciul?», calculam câți jucători am fost în lot, cum împărțim banii, cum facem. Cei mai vechi de acolo mi-au zis: «Nu-ți face calcule, că nu primim nimic» 

Până la urmă au avut dreptate. Eu deja aveam investiți banii ăia, știam ce fac cu ei, ce îmi cumpăr, cum cumpăr, cui îi cumpăr, adică în 20-30 de minute după ce se terminase meciul aveam și banii cheltuiți deja”, a declarat Nicolae Mușat, în direct la GSP Live. 

Pe lângă FC Vaslui, Nicolae Mușat a mai evoluat în carieră la Dinamo, CS Otopeni, Universitatea Cluj, Unirea Urziceni, Khazar Lankaran (Azerbaidjan), Concordia Chiajna, Academica Clinceni, FC Botoșani, Daco-Getica București și FC Argeș. 

Nicolae Mușat este campion al României, cu Dinamo, în 2007. Alături de „câinii roșii”, acesta a mai cucerit două trofee: Cupa României (2012) și Supercupa României, în vara aceluiași an. 

Citește și: 

Un fost fotbalist, cu peste 200 de meciuri jucate în Liga 1, și-a deschis o afacere cu cafea: „Sunt mai ocupat acum decât eram în timpul carierei de fotbalist”

Știe cauza marii probleme de la FCSB și nu se ferește s-o spună public: „Asta îi lipsește! Și nu e de ajuns doar unul”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează