FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Niculae: "Mai avem şanse la titlu, sperăm pînă la final"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2010 00:00

Dinamovistul Marius Niculae este convins că echipa sa n-a ieşit din lupta pentru trofeul de campioană.

"Mai sunt şapte etape, se pot întâmpla multe. Mai avem şanse la titlu, sperăm până în ultimul moment.

Nu cred că meritam să pierdem aseară, am avut foarte multe ocazii de a înscrie, plus că am evoluat o repriză întreagă în superioritate numerică.

Trebuie să trecem peste situaţia asta şi să câştigăm la Bistriţa", a spus Marius Niculae.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
 •  15 Aprilie 2010, 19:39
Postat de pe 15 Aprilie 2010, 16:15

sperati cateilor,sperati,voi cu visele altii cu faptele.in fiecare an sperati dar tot degeaba.bafta catelusi,ciini latra caravana trece asa spune clujul.FORZA STEAUA.

ai perfecta dreptate.FORZA STEAUA CAMPIONII.

 •  15 Aprilie 2010, 18:27

Calculul e foarte simplu: la sfarsitul returului aveati 7 pcte. in spatele liderului.Acum, dupa 10 etape din retur ati pierdut inca 1 pct. in loc sa recuperati. Concluzie sunteti la 8 pcte. Mai sunt 7 etape cu asta din weekend si aveti meciuri cu Bistrita, cu Rapid, Timisoara, Vaslui. Deci daca in 10 etape ati pierdut un pct. cate veti recupera in 7?Sa fim seriosi cu sperantele astea

 •  15 Aprilie 2010, 18:04

Ar fi timpul ca Nicolae Marius sa joace si "ceva" fotbal .In ultimul timp el este "capitan nejucator" ca la tenis. In ori ce caz nimic nu pierdea Dinamo daca il lasa sa plece.Poate baiatul a uitat cum se joaca fotbal si ar face bine daca ar merge la echipa a doua. Nu stiu ce vede conducerea la N'Doye, a venit in Romania pentru ca la alta echipa nu prindea un contract.Nu vedeti ca talentele noastre lustruiesc banca de rezerva iar cei aruncati de la alte echipe vin si rup pe ai

Vezi toate comentariile (17)
Comentează