FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Niculae vrea să scoată cîinii de pe emblema clubului! Frăţilă: "Să pună Scufiţa Roşie!" :D

Marius Niculae, 30 de ani, este al doilea căpitan al lui Dinamo, după Dănciulescu
Marius Niculae, 30 de ani, este al doilea căpitan al lui Dinamo, după Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 30 august 2011 09:19

Atacantul dinamovist Marius Niculae a găsit motivul pentru care de patru ani Dinamo n-a mai luat nici un trofeu şi nici nu a reuşit să ajungă în grupele Europa League. Problema o reprezintă cei doi cîini de pe emblema clubului, care le poartă ghinion dinamoviştilor, crede "Săgeată".

"Eu am fost în tribună şi la returul cu NEC Nijmegen, şi la cel cu Vorskla. Nu ştiu ce să mai zic... Poate că avea dreptate Gigi Becali când spunea că sunt simboluri nasoale câinii aflaţi pe stemă. După mine, Cornel Dinu şi Cătălin Hâldan sunt adevăratele simboluri. Pe ei i-aş pune pe stemă. Dinu s-a născut în anul în care s-a înfiinţat clubul (n.r. - 1948) şi a făcut atâtea pentru Dinamo, iar Hâldan a murit pentru echipă. Sper să nu fiu considerat lipsit de respect faţă de alţi mari dinamovişti", a zis Marius Niculae în Evenimentul Zilei.

"Mai bine s-o pună pe Scufiţa Roşie pe stemă şi să-i pună şi papion! Să fim serioşi, nu de-aia ratează Dinamo în Europa. Ei n-au nicio vină că dau cu stângul în dreptul?", a comentat fosta glorie dinamovistă Constantin Frăţilă.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (29)
nica.nicoleta
nica.nicoleta  •  31 August 2011, 15:14

nu st saracii caini vinovati k unii juktori nu dau totul pe teren

robert7369
robert7369  •  31 August 2011, 11:55

ba voi sunteti prosti(vorbesc de gsp)cum sa poarte emblema cu caini ghinion ca din 2004 sau de cand si-au pus-o am castigat o supercupa a romaniei+doua titluri de campioana+doua trofee de campioana a romaniei(cupa timisoreana)si nu numai emblema e cu ghinion si antrenorul/date antrenor:40 ani;post fundas central(in trecut);nascut intrun sat din giurgiu si e antrenor de liga 2/acm el nu pune jucatorii cum trebuie in teren ex:l-a schimbat pe torje cu cazacu alt ex:la meciul cu otelul a inceput cu patrascu,musat, in teren nu e bine nu e bine deloc

titiduru22
titiduru22  •  31 August 2011, 00:48
Postat de dudu68 pe 30 August 2011, 09:34

Constantin Frăţilă!!! Beton! Nu mai ai ce sa spui daca pana si jucatorii lui Dinamo au ajuns sa gandeasca precum ciobanu`...suntem caz de targa cu totii, un popor de becalizati.

Pai la ce joaca ametiti astia cred ca pe linga Scufila Mosie ar trebui sa schime si culorile din rosu in pink si din alb in KKniu. Eu merg(mergeam) pe Dinamo din anii '70 dar asa echipa slaba n-am vazut niciodata !!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează