FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ, VINERI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Niculescu vine vineri ca adversar în "Ştefan cel Mare" » "Dacă dau gol, n-o să mă bucur!"

Articol de - Publicat marti, 24 august 2010 00:00

Claudiu Niculescu le-a mărturisit prietenilor că-i va fi extrem de greu să evolueze împotriva lui Dinamo şi în faţa suporterilor care încă îl iubesc.

Clau-gol, cum este alintat de către "cîini", se întoarce vineri seară ca adversar în Ştefan cel Mare. Nu suportă să fie catalogat drept "duşman", considerînd că este un cuvînt prea greu după 9 ani petrecuţi în tricoul alb-roşu. Niculescu are drept de joc în meciul de vineri de la ora 20:30, în direct la Antena 1, conducătorii ambilor grupări confirmînd ieri că nu există vreo clauză trecută în contract care să interzică accesul pe gazon.

I se va scanda numele
Fotbalistul evită să dea declaraţii despre meci, dar a vorbit cu prietenii săi despre trăirile dinaintea partidei. "Este un meci special pentru el, e o premieră, să vină în Ştefan cel Mare ca adversar, pentru prima oară după transferul din 2001 la Dinamo. Este asimilat ca un <cîine roşu> şi va fi extrem de emoţionat", a declarat unul dintre prietenii atacantului de 34 de ani. "Mai ales că galeria lui Dinamo îi va scanda numele, probabil îi vor face şi un banner special", a completat unul dintre actualii jucători ai roş-albilor.

"O să mă întorc la Dinamo"
Claudiu le-a transmis apropiaţilor că are sentimente contrarii. "Normal că îmi doresc ca echipa mea, U Cluj, care mă plăteşte, să învingă, dar Dinamo rămîne Dinamo pentru mine. Oricum, dacă se întîmplă să dau gol, nu aş putea să mă bucur. Din respect pentru suporteri, pentru foştii colegi, pentru acţionari, pentru mine. Cîndva o să mă întorc în Ştefan cel Mare, probabil în staff-ul administrativ. Vineri va fi un meci total, cred că va fi un spectacol reuşit", le-a spus Niculescu foştilor săi coechipieri. "Probabil va lăcrima cînd va păşi pe gazon şi va fi nevoit să lupte împotriva lui Dinamo", au concluzionat "cîinii roşii".

"Plec cu sufletul împăcat, mi-am făcut datoria. Vreau să joc fotbal, la U Cluj am această posibilitate, dar o să iubesc întotdeauna Dinamo"
Claudiu Niculescu, în iulie 2010, cînd a plecat din Ştefan cel Mare

6 meciuri şi două goluri a strîns Niculescu în cariera sa împotriva lui Dinamo. Toate au fost pe cînd juca la U Craiova

129 de goluri a marcat Niculescu în 263 de meciuri în toate competiţiile pentru Dinamo

Performanţele lui Clau-gol ca jucător al "cîinilor"
- de 3 ori campion al României (2002, 2004, 2007)
- două Cupe ale României (2004, 2005)
- o Supercupă a României (2005)
- două titluri de golgeter al Ligii 1 (2005, 2007)
- golgeterul all-time al roş-albilor în cupele europene, cu 18 reuşite.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
unu_oarecare
unu_oarecare  •  25 August 2010, 11:05

4 - "Din respect pentru suporteri, pentru foştii colegi, pentru acţionari, pentru mine" - de ce ai mai plecat???

unu_oarecare
unu_oarecare  •  25 August 2010, 11:03

1 - "Oricum, dacă se întîmplă să dau gol, nu aş putea să mă bucur" - mentalitate tipic romaneasca, daca nu te bucuri ca dai gol, atunci de ce mai joci fotbal? 2 - "Vreau să joc fotbal, la U Cluj am această posibilitate" - cu alte cuvinte la dinamo ai jucat altceva decat fotbal. 3 - "dar o să iubesc întotdeauna Dinamo" - e ca si cum te insori cu una, dar o iubesti pe alta. 4 - "Din respect pentru suporteri, pentru foştii colegi, pentru acţionari

steaua_ultra_1986
steaua_ultra_1986  •  25 August 2010, 00:08

eu, am fost primul care a declarat BLATUL dintre Flavius Moldovan ((Tg.Mures))si dinamo !!! se vede si din avion , NUMAI PROSTII NU VAD !!! TEATRU CURAT !!! ASTA A FOST dinamo dintotdeauna !!! iar in EUROPA e de kcakca !!!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează