FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nikolici, încă o lovitură! » Atacantul Stelei a chefuit în club cu o femeie controversată

La despărţire, Ogică a acuzat-o pe Casandra de prostituţie // Foto: a1.ro
La despărţire, Ogică a acuzat-o pe Casandra de prostituţie // Foto: a1.ro

Articol de - Publicat miercuri, 15 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 15 mai 2013 11:36

Muntenegreanul Stefan Nikolici a uitat-o pe Anda Adam şi a petrecut într-un club alături de fosta soţie a loteristului Stelian Ogică.

După meciul cu Dinamo, jucătorii Stelei au primit liber din partea lui Reghecampf. Mai mulţi au preferat să meargă alături de soţii şi prietene în Club BOA din Bucureşti, alţii au mers individual să se distreze.

Printre aceştia şi atacantul de 23 de ani Stefan Nikolici, care a fost surprins de paparazzii Cancan petrecînd pînă dimineaţă într-un club din Bucureşti alături de Casandra, fosta soţie a lui Stelian Ogică. "Cît am fost cu Ogică nu aveam voie să ies nicăieri, nu aveam acces la telefon, la nimic. Viaţa mea s-a schimbat radical", spunea aceasta în urmă cu cîteva zile.

Cu masa plină de băutură, Nikolici s-a distrat alături de superba blondă de 21 de ani, au băut vin roşu, votkă şi şampanie, au dansat pe mese pînă dimineaţă. Conform Cancan, cei doi s-au aprins atît de tare încît, la un moment dat, blonda a rămas cu sînii goi în mijlocul clubului. După mai multe pahare, cei doi s-au mutat într-un club de manele în jurul orei 4 dimineaţa!. Nikolici nu este la prima cucerire din lumea mondenă. La sfîrşitul anului trecut, atacantul a fost cuplat pentru cîteva luni cu Anda Adam.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (25)
ovi81ugw
ovi81ugw  •  15 Mai 2013, 20:21
Postat de rockstar09 pe 15 Mai 2013, 12:09

Ba repetentilor ..votka ..pe bune ?!?! ... cu ce sunteti voi mai presus in meseria voastra decat este Nikolic in meseria lui ?!?!

nu ai nimerit-o cu asta...e meserias rau...:))))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Mai 2013, 16:48

Si ce e nou aici ? Varianta alba a lui N'Doye, prin cluburi ! Nu stiu cum poate sa bea vin +vodka+ sampanie ?

rad1cal
rad1cal  •  15 Mai 2013, 12:26

SOC, SOC, SOC !!! Lu` Nico ii plac curvele ! CITESTE AICI !!!! "Jurnalistii" de la Libertatea s-au transferat la GSP !!! CLICK AICI DACA VREI SA VEZI CATI NEURONI AU ACESTIA !! Raspunsul este... 0 ! Ete, ma, stiu si eu sa fac jurnalism in Romania ! :))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează