FOTBAL  »  Superliga  »  STATISTICA

Nikolici, Rubio si Kone au marcat primele goluri în Liga 1! Vezi cele mai interesante cifre ale etapei a 16-a!

Articol de - Publicat marti, 23 noiembrie 2010 00:00

Muntenegreanul Stefan Nikolici (Timişoara), spaniolul Óscar Rubio (Dinamo) şi ivorianul Djakaridja Kone (Dinamo) au bifat în runda a 16-a primele lor reuşite în Liga 1.

Golul de trei puncte izbutit de atacantul Astrei, Adrian Mihalcea, a însemnat cel de-al 70-lea marcat de fostul dinamovist în campionat, în timp ce, pentru Robert Ilyeş, deschiderea scorului în disputa cu  Pandurii  a adus a 60-a reuşită a mijlocaşului pe prima scenă. De asemenea, pentru Sabrin Sburlea, golul dat în partida cu U Cluj a fost al 10-lea din cariera rapidistului.

Singura dublă a etapei, cea izbutită de brazilianul Junior Moraes este a 35-a înregistrată în sezonul curent. Penaltyurile transformate de Ilyeş şi Pintilii au dus la 60 numărul golurilor înscrise de la punctul cu var. Totodată, devierea lui  Edimar în propria poartă din disputa cu Gaz Metan a consemnat al 5-lea autogol.

Italianul De Zerbi a punctat cel mai rapid gol din actuala ediţie a Ligii 1, el trecîndu-şi numele pe tabela de marcaj după numai 25 de secunde.

Pînă-n prezent s-a înscris de 368 de ori, 118 goluri fiind trecute în contul jucătorilor străini.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (1)
mihai_s
mihai_s  •  23 Noiembrie 2010, 15:24

si cu 20 de goluri mai multe luate decat rapid. nush cand o sa inteleaga dinamo ca un 1-0 e mai bun ca un 3-3

Vezi toate comentariile (1)
Comentează