FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nilă ”Balotelli”:) Mihai Costea e suspendat pentru primul meci din 2012 dintr-un motiv stupid

Costea atrage pedepsele arbitrilor
chiar dacă nu e agresiv și faultează rar. FOTO Alex Nicodim
Costea atrage pedepsele arbitrilor chiar dacă nu e agresiv și faultează rar. FOTO Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 27 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 decembrie 2011 21:00

Jucătorul-problemă al Stelei în 2011, Mihai Costea va începe şi anul următor plătind pentru greşelile pe care le-a comis de cînd a venit la Steaua. Nu mai e vorba despre Daniela Crudu, de care Becali speră să-l despartă, nici de relaţia cu Ilie Stan, una pe care antrenorul o visează mai relaxată după Sărbători. Ci de faptul că s-a ales cu o suspendare după partida cu Voinţa Sibiu, una pe care o va ispăşi în etapa a 19-a, la Mioveni, în primul joc al Stelei în Liga 1 în 2012.

"Nilă" a strîns patru cartonaşe galbene şi trebuie să stea un meci. Dar jumătate dintre ele le-a încasat stupid, pentru că a sărbătorit goluri scoţîndu-şi tricoul! Cu CFR Cluj şi cu Dinamo a marcat şi n-a rezistat tentaţiei, deşi antrenorii îl atenţionaseră să nu facă asta. Cu patru cartonaşe galbene, Costea II e în topul celor mai sancţionaţi stelişti, deşi el e printre jucătorii din lot cei mai lipsiţi de agresivitate. Doar Bicfalvi, Bourceanu şi Iliev au mai multe "galbene" ca el, cîte cinci fiecare.

5 goluri a dat Mihai Costea în Liga 1 pentru Steaua, în 17 prezenţe. Mai eficient ca el a fost doar Rusescu, cu 7 reuşite în 15 partide

1 cartonaş galben a încasat Mihai în sezonul trecut, în care a jucat 27 de meciuri pentru U Craiova şi a marcat 3 goluri

Au refuzat un uruguayan pentru Eme!
Cosmin Contra a povestit că Stelei îi fusese propus Pablo Pintos, un fundaş dreapta uruguayan de 24 de ani, de la Getafe, dar că roş-albaştrii au ales să semneze un nou acord cu Emeghara şi să renunţe la achiziţionarea sud-americanului. Discuţiile s-au purtat în vara trecută. Contractul lui Emeghara a expirat şi nigerianul e din nou liber.

Machado revine la U la vară
Steaua l-a împrumutat gratis pe Gabriel Machado, de la U Cluj, pînă la sfîrşitul acestui sezon, dar fără o clauză de transfer definitiv, astfel că brazilianul va redeveni al ardelenilor în vară. Atacantul a marcat doar un gol pentru clujeni în acest sezon şi va avea cinci concurenţi la Steaua: fraţii Costea, Nikolici, Tatu şi Rusescu.

Prepeliţă promite că-şi revine
Andrei Prepeliţă a avut o jumătate de sezon cu un singur gol marcat în tricoul Stelei, şi acela împotriva amatorilor de la Sănătatea Cluj (4-0), dar deţine o explicaţie pentru asta: "Mi-a fost greu să mă reacomodez cu ritmul, cu efortul, după trei luni de stat pe margine. Am simţit însă că progresez spre sfîrşitul anului şi asta a fost valabil şi pentru echipă. Cred că în retur putem urca pînă pe primul loc!".


BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
tristar
tristar  •  27 Decembrie 2011, 12:13

Bai Raureanule, poate "un fel de Balotelli" esti tu, ca ziarist de 2 lei, fraiere! Incercati toti, in fel si chip, sa va luati de baiatul asta. Nu declara nimic anapoda, isi vede de treaba lui si voi, jurnalistii de doi bani (cine Dzeu a auzit de Remus Raureanu in presa sportiva din Romania?!?) tot veniti cu articole d'astea strambe, sa-i faceti viata grea. Nemer_nicilor! Sa va fie rusine!

joker_28
joker_28  •  27 Decembrie 2011, 10:54

e distanta lunga pana ajunge prostea Balotelli.......vise placute in continuoare...!!!

terminatorul2
terminatorul2  •  27 Decembrie 2011, 10:37

Pt golul dat patrupedelor , a meritat sa-si dea tricoul jos.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close