FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Noaptea minţii în plină zi la palat! » După o lună de tăcere, Gigi Becali a vorbit într-o conferinţă de presă halucinantă

Gigi Becali, la prima conferinţă după ce a trecut peste o lună de tăcere.
Gigi Becali, la prima conferinţă după ce a trecut peste o lună de tăcere.

Articol de - Publicat marti, 12 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 11 iunie 2012 20:33

Patronul Stelei a anunţat că de aici înainte nu va mai transfera jucători mai scunzi ca el şi că va reîncepe să sune pe bancă dacă după primele 6 etape echipa nu e pe primul loc.

În chiar prima zi în care îi expirase interdicţia din partea CNA de a apărea pe orice post de televiziune la emisiuni, altele decît cele electorale, Gigi Becali a organizat o conferinţă de presă la reşedinţa sa din Aleea Alexandru. Au urmat aproape 60 de minute în care Gigi Becali a vorbit despre Reghecampf, despre achiziţii, despre televiziunile din România, dar şi despre Messi, Eusebio şi Campionatul European.

Despre cîtă răbdare va avea cu Reghecampf
"Îi voi face toate poftele, aşa cum am procedat cu toţi antrenorii. Nu va mai exista nici un telefon pe bancă, dar asta ştiţi cît? Şase etape. Maximum şapte. Apoi, dacă nu sîntem pe primul loc, fiecare dintre cei care stau pe bancă, inclusiv secunzii, MM şi Mache vor avea cîte un telefon ca să-i pot suna şi să prind sigur pe cineva şi să nu fie blocate undele radio"

Despre colaborarea Reghe-jucători
"Reghe a avut o singură dorinţă, ca jucătorii să nu găsească refugiu la mine, spunînd că el are antrenamente extrem de dure după care jucătorii o să vomite. Ce am făcut? I-am chemat la mine pe cei 7 de la echipa naţională şi i-am întrebat dacă sînt de acord. Au fost încîntaţi, apoi am bătut cu fiecare cuba. Le-am zis «Cine bate mîna cu mine e de acord», apoi am trecut pe la fiecare şi am bătut palma"

Despre cum l-a luat pe Dumitraş
"Venise pe la mine, la palat, Ştefan Pinalti. La un moment dat mi-a zis: «Hai să-ţi dau un jucător de o să mî pomineşti de aici înainte. Pi trei suti di mii». Cînd l-am anunţat pe Reghe mi-a zis că Dumitraş era oricum pe lista lui"

Despre achiziţiile de jucători
"Am impus o nouă regulă. Nu mai iau jucători scunzi. Dacă nu e mai înalt ca mine, adică dacă nu are peste 1,74 metri, la revedere! L-a dorit Reghecampf pe Adi Popa, dar e scund, l-am refuzat. Eşti mai înalt ca mine, poţi veni la Steaua, eşti mai scund, nu ai ce căuta"

493264-inaltime-steaua.jpg
Despre Leo Messi
"Messi are 1,65 metri, da, dar e construit din oţel special adus de pe Lună! Are motor cu reacţie în el. Aşa ceva nu credeam că există. Îi ia la un loc pe Maradona, Pele, Eusebio, îi bagă într-un sac, îl leagă la cap şi îi face pe toţi varză. Voi n-auziţi că e singurul om de pe planetă care are motor?"

Despre Campionatul European de fotbal
"Eu nu sînt iubitor de fotbal, de-asta nici nu m-am uitat pînă acum la turneu. Totuşi, mie îmi place arta şi atunci am văzut un singur meci, Spania - Italia. Spania face artă pe teren. În plus, ca să te uiţi trebuie să-ţi alegi un cal, eu am ales-o pe Spania. În rest nu mă uit, le vede Mihai Stoica pe toate şi apoi îmi spune cine face artă la acest European"

Despre televiziunile din România
"O să fac o conferinţă de presă pe săptămînă, în care vorbesc pentru toată lumea. În rest, o să intru doar la Digi pentru că acolo vorbesc frumos de mine, mă apreciază oamenii, în afară de unul singur, Decebal Rădulescu. În plus, dau şi bani la drepturi TV. Cine nu va vorbi frumos de mine şi va pune titluri urîte pe ecran săptămîna următoare nu va mai intra la conferinţa de aici, de la palat"

7 ani au trecut de cînd Steaua n-a mai fost pe primul loc după 7 etape, se întîmpla în sezonul 2005-2006, cu Protasov antrenor, cînd echipa avea un punct mai mult ca locul doi, ocupat de Dinamo

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Azi e prezentarea lui Reghe
După ce roş-albaştrii s-au reunit ieri, astăzi, la ora 14:00, în Ghencea, Laurenţiu Reghemcamp va fi prezentat oficial în calitatea de antrenor al Stelei. Dorinţa tehnicianului de 36 de ani a fost ca acţiunea să se petreacă la stadionul Ghencea, şi nu la locul pe unde au trecut toţi predecesorii săi, adică la palatul din Aleea Alexandru. Managerul Mihai Stoica va fi cel care îl va prezenta pe Reghecamp, şi nu patronul Gigi Becali.

Dănănae stă pînă la finalul lunii
Chiar dacă nu va mai continua în Ghencea, Ovidiu Dănănae a fost prezent ieri la reunirea lotului. Motivul? Fostul fundaş dreapta al Craiovei nu a vrut să renunţe la ultima rată din contract, 10.000 de euro cuveniţi pentru luna iunie şi se va prezenta la antrenamentele echipei pînă la finalul acestei luni. El nu va merge cu echipa în cantonamentul din Austria, ci se va pregăti în Ghencea.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (59)
tzusti
tzusti  •  29 Iunie 2012, 02:27
Postat de csabakiller.wordpress.com pe 12 Iunie 2012, 05:28

la asta cu fizicul nu zice rau becali, daca ai fizic de rahat trebe sa fi extraordinar de bun la alte capitole ca sa se compenseze. In fotbalul modern nu mai merge cu mingicari alea de 1.60 rapizi ce isi dribleaza si umbra, se pune tot mai mult pret pe angajament fizic. Si fizic nu inseamna numa cat ii de intalt ca daca ii cat o bota, gen Gardos, ii la fel de rau ca unul scund. Trebe sa se faca inca de la juniori o nutritie adegvata ca la juniori le da la copii cate un sandwich cu cas si parizer si aia li alimentatia... se si vede in ce rezultate sunt.

SI DIN PUTZUL GANDIRII MAGHIARE PARDON PUTZA IA LUMINEAZA NE CATI DE LA BARCELONA INEPLINESC STANDARDUL TAU SI AL CIOBANULUI ALBANEZ

nello148
nello148  •  12 Iunie 2012, 21:14

LA CE GROAPA DE GUNOI A DEVENIT ACEST ZIAR CE MAI CONTEAZA UN FORAS DE MIZERIE PE NUME ... FECALI PARANOICUL ! PTIU MI-ESCARBA DE VOI .......

fibra
fibra  •  12 Iunie 2012, 17:03

Figura "inteligenta"a astuia,poate da varsaturi sau alergii permanente.Piei mirlane din fata mea!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează