FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Noi detalii despre starea lui Marica » Ce șanse sunt ca atacantul să joace cu Pandurii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 10:05

După accidentarea din meciul cu Dinamo, Ciprian Marica, 30 de ani, s-a tratat în Dubai, la vraciul Marijana Kovacevici.

Atacantul Stelei a anunțat că se simte mai bine, dar staff-ul echipei roș-albastre nu a vrut să îl forțeze pe vârf și să nu riște recidivarea accidentării. Marica s-a pregătit separat de lotul lui Reghecampf, dar acum are șanse mari să joace în următorul meci, cu Pandurii, anunță DigiSport.

Vârful s-a antrenat la intensitate normală în această dimineață, alături de ceilalți colegi, sub comanda lui Reghecampf. Astfel, dacă nu vor apărea probleme în următoarele zile, Marica va fi titular contra gorjenilor.

 

4 meciuria jucat Marica pentru Steaua, fără să marcheze niciun gol

Meciul Pandurii - Steaua se va disputa miercuri, 30 martie, de la ora 21:00. Partida va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
jedela
jedela  •  23 Martie 2016, 16:04

cat de idi0t sa fi ca sa crezi ca Marica mai poate juca fotbal .nu ca ar fi jucat pana acum. Asta este un terminat . A miscat putin sub aripa lui Lucescu ca echipa era in constructie dar cand Sahtior a inceput sa aduca jucatori de valoare Marica a fost tras pe dreapta. Pana mea cu marele fotbalis Marica...

stelbz
stelbz  •  23 Martie 2016, 13:55
Postat de m1k3 pe 23 Martie 2016, 13:27

iti dai seama ca va fi sacrificat popa, chiar daca joaca mult mai bine decat chipciu(adica nu da 90% din pase la adversar) sau poate chiar hamroun (ca nu e roman)

Se va accepta sa joace Chipciu al 12-lea jucator pe teren la Steaua.... Abia atunci Steaua va avea 11 fotbalisti care joaca pentru echipa...... :)

m1k3
m1k3  •  23 Martie 2016, 13:27
Postat de dora pe 23 Martie 2016, 10:59

Titular in locul cui ? Chipciu nu sare din primul 11, Adi Popa a dat gol la Ovidiu deci joaca, vor fi doi mijlocasi defensivi, Hamroun si Stanciu sunt titulari...

iti dai seama ca va fi sacrificat popa, chiar daca joaca mult mai bine decat chipciu(adica nu da 90% din pase la adversar) sau poate chiar hamroun (ca nu e roman)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close