FOTBAL  »  Superliga  »  CLUJ ARENA

Noul stadion declanşează polemica între ”U” şi CFR » Se aprinde Clujul

Cluj Arena
Cluj Arena

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2011 11:29

Oficialii Universităţii s-au simţit jigniţi de preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, care a susţinut cauza autorităţilor în negocierile pentru noul contract de închiriere


Cel mai modern stadion din Transilvania, Cluj Arena, aţîţă spiritele între cele două echipe clujene, CFR şi "U". În negocierile aprinse dintre Consiliul Judeţean şi "şepcile roşii" privind contractul de închiriere a arenei, au intervenit şi oficialii formaţiei feroviare, care au susţinut cauza proprietarului. Ieri, studenţii au luat atitudine împotriva preşedintelui Mureşan. "Aş vrea să transmit unor persoane să ne lase în pace şi să îşi vadă de clubul lor. Noi nu ne-am coborît la un astfel de limbaj şi consider că nu îşi au locul aceste jigniri", a reacţionat Cosmin Irimieş, directorul executiv al Universităţii.

"CFR nu s-a milogit"
În plin proces de negociere, preşedintele lui CFR a trimis săgeţi către şefii lui "U" Cluj. "Dacă se credea că se va juca gratis, au calculat greşit. Consiliul Judeţean Cluj e obligat să aducă venit, să închirieze. Nu poate ca acest stadion să fie o povară pe bugetul judeţean, pe banii tuturor. 15.000 de euro pe lună nu mi se pare mult. Cunoscînd costurile, avînd stadion, pentru că noi nu am fost niciodată milogi pe nicăieri, noi totul am făcut cu muncă şi cheltuială din banii proprii, nouă ni se pare normal. Altora nu li se pare normal. Trebuie să ne obişnuim toţi cu gîndul că trebuie totul plătit, corect", a afirmat Iuliu Mureşan.

"Acest stadion a fost construit pentru «U» Cluj şi sînt convins că se va ajunge la o înţelegere convenabilă din care să aibă de cîştigat în special suporterii noştri"
Ionuţ Badea, antrenor "U" Cluj

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
hapari
hapari  •  24 Septembrie 2011, 15:33
Postat de mich pe 23 Septembrie 2011, 11:46

Nu vad unde e jignirea? Recititi declaratia dlui Muresan. Declaratie normala, corecta si de bun simt.

nu vezi?da faza cu milogeala,d unde a scos-o "scrofi"?n-am inteles cine si unde s-a milogit!!!!

alexandruclujean
alexandruclujean  •  24 Septembrie 2011, 05:12
Postat de bombon pe 24 Septembrie 2011, 02:54

Dar cum nu-i baga nimeni in seama pe "celebrii universitari", ei incep sa se "revolte" ca de ce exista trenuri, muncitori, investitori si maghiari pe pamant. Gestul lor simbolic de a calca pe cap ziaristi cazuti jos nu inseamna doar inapetenta pentru spatiul public urban si manifestari tip confruntari sportive, ci si sublimarea negativa a acestei mentalitati care ii domina si care ii tintuiesc in panoplia celor mai josnice reactii si atitudini umane, de care nici Clujul nici satele de unde acesti uisti provin nu pot fi mandre.

Stimate pseudo-intelectual, in panoplia purtatorilor de bate de baseball tu esti clar cel mai marginit. Te limitezi la un incident cu 3 tineri care si-au pierdut cumpatul (dupa o ora de abuzuri fara oprire din partea jandarmilor) ca sa etichetezi o adevarata categorie sociala din orasul Cluj. Te limitezi sa mentionezi UBB, cand clubul U a fost fondat de medicinisti! Te limitezi la peroratii narcisiste, sa dai pe spate vulgul. Si uite-asa Uistii sunt bagati in seama de un tribun arogant si fara faima cu porecla de erou gay. 14 aprilie 2011, in gruia, 4000 de Uisti au impartit tribuna 2-a cu vreo 1500 de "gazde". Stii cate capete de cfrist au fost calcate? Zero. Adica esti un pro.s

alexandruclujean
alexandruclujean  •  24 Septembrie 2011, 05:01
Postat de rezerva_01 pe 23 Septembrie 2011, 13:30

jignitore este declaratia lui ionut badea : "Acest stadion a fost construit pentru «U» Cluj şi sînt convins că se va ajunge la o înţelegere convenabilă din care să aibă de cîştigat în special suporterii noştri" adica stadionul facut din banii platitorilor de taxe si impozite din JUDETUL CLUJ, a luat nastere stadionul lui "U"..... cu tot respectul fata de "U" si de suporterii ei, daca vroiau un stadion al lor, trebuiau sa-l faca din banii lor..... simplu. Forza Plopeni

U (de la Universitatea) este Simbolul unui oras universitar. Clujul fara universitate NU EXISTA. Cultural, economic, politic. Clujul este cel mai mare oras al judetului => normal ca stadionul lui U s-a facut din banii C.J.! Declaratia unei personalitati cu atit de mult bun simt si educatie ca Ionut Badea jigneste doar rozatoarele frus.tra.te care nu reusesc sa priceapa cum 7 trofee palesc in fata unei iubiri adevarate. Sau/si urmaresc prea mult stirile sportive unde li se flutura milioarde de euro. Cam inutil sa raspund postarii unui "fan" de formatie-sluga, dar generozitatea e o calitate chiar si fata de rezerve. Pa.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează