FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ 1-1

"Nu ești regele Arthur!" Cum a fost Rădoi pus la punct pentru reacția vizavi de un suporter al Stelei

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2015 00:00

”Ia un tricou și intră tu pe teren!”, i-a strigat tehnicianul unui spectator nemulțumit după remiza cu CFR. ”E gest de jucător, nu de antrenor”, traduce Stoichiță

Steliștii clachează periodic în fața criticilor din tribune. Rădoi a copiat sîmbătă seară o reacție a lui Cristi Tănase din returul campionatului trecut. Cu o diferență de comportament totuși: Dodel a scuipat spre spectatori, Mirel doar i-a invitat ironic să intre pe teren în locul jucătorilor pe care îi critică.

"Ia, bă, un tricou și intră tu să joci!", i-a strigat Rădoi unui suporter care critica echipa. Team-managerul Marius Ianuli și bodyguarzii l-au oprit și au evitat dezvoltarea conflictului.

"Nu ești tu regele Arthur!"

Mihai Stoichiță crede că de vină pentru reacția fostului fundaș e perioada prea scurtă pe care a apucat s-o petreacă în antrenorat: "El e încă jucător pe jumătate. Se comportă sub influența emoțiilor pe care le avea atunci cînd juca și reacțiile sînt de fotbalist, nu de tehnician. Ca antrenor, e bine să mai ascunzi ce simți cu adevărat, să bravezi uneori, să nu lași să se vadă întotdeauna ce crezi! Să nu se creadă regele Arthur apărut pe cai mari, să fie mai diplomat! Ar trebui să le ceară scuze suporterilor!".

Va fi liniște miercuri

Steaua a avut și sîmbătă o asistență scăzută, doar 5.300 de spectatori. Un număr care confirmă regresul din ultimul an, în care roș-albaștrii au atras din ce în ce mai puțini oameni la meciurile lor. Rădoi a explicat după joc ce l-a deranjat: "Oamenii nu au au înțeles că pe teren se aflau jucători care nu mai evoluaseră niciodată împreună. Ar trebui să-i încurajeze, nu să-i apostrofeze!". Mirel nu are motive de îngrijorare pentru partida de miercuri, măcar din acest punct de vedere. Stadionul va fi gol din cauza unei suspendări dictate de UEFA, așa că nu va exista o reacție a publicului față de gestul pe care l-a comis antrenorul.

"Rădoi ar trebui să fie mulțumit, nici un alt antrenor al Stelei n-a mai avut parte de o asemenea susținere din partea lui Becali. Cînd stai pe banca acestei echipe, mai accepți și gesturi provocatoare, chiar și lipsa de bun-simț"
Mihai Stoichiță, la DolceSport

"E chiar normal ca Steaua să fie criticată, merită, după prestațiile din ultima vreme. Cu Trencin a fost un noroc! Mirel și ceilalți să suporte criticile, să lase capetele plecate!"
Mihai Stoichiță, la DolceSport

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
robertocavali
robertocavali  •  27 Iulie 2015, 21:47

bravo Mihai Stoichita, felicitari!!!, destept!!!

satyricon
satyricon  •  27 Iulie 2015, 14:18
Postat de wollt pe 27 Iulie 2015, 10:12

*** cu mirelul vostru . c0calaril0r

c0calari sunt aia doi de te-au facut la betie si nici macar nu te-au educat dupa aia!

718613108268539
Claudiu Ciobanu  •  27 Iulie 2015, 11:13

suporterii asteapta si ei sa vada echipa steaua care bate in campionat la diferenta de 10 goluri !!! asa a promis becali nu??? Saracii o sa astepte mult si bineee :)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează