FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS MIOVENI, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Nu funcţionează fără "Creier" » Dinamo se chinuie fără Cătălin Munteanu

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 09 mai 2012 21:19

De cînd s-a accidentat Cătălin Munteanu, cu 10 pase decisive în Liga 1, Dinamo gîfîie şi şi-a pierdut luciditatea la mijlocul terenului


- Cătălin, mai e vreo şansă să te vedem pe teren în acest final de sezon?
- Nu prea cred. Starea mea este relativ bună, nu s-a agravat, m-au lăsat durerile şi pot merge sau conduce, dar cu mare atenţie să nu mă lovesc iar în zona ficatului.

- Statistica arată că dacă nu eşti tu pe teren, nu mai are cine să le dea pase de gol atacanţilor...
- Returul ăsta l-am început mai prost şi nu-mi explic de ce. Chiar şi aşa am reuşit să revenim pe primul loc, însă a urmat din nou o cădere în aceste ultime partide şi ne-am îndepărtat de lider. Deşi eu nu am fost pe teren, sînt jucători în lot care pot da pase de gol. Alexe, de exemplu, Iulică Tameş e şi el un fotbalist ce poate oferi pase filtrante, plus Curtean...

- Spui că toţi jucătorii au calităţi, totuşi jocul lui Dinamo nu merge. De ce?
- Echipa nu a funcţionat ca în tur, mă refer aici la joc, la absolut tot, nu cred că absenţa mea contează foarte mult. Eu zic că alta e problema: meci de meci avem doi-trei jucători suspendaţi sau accidentaţi şi asta se vede în joc.

- Concluzia e că Dinamo nu are un lot echilibrat valoric, nu?
- Eu zic că avem un lot echilibrat, s-a văzut că atunci cînd au intrat pe teren Matei, Ţucudean, Strătilă sau Curtean, au jucat foarte bine. Problema e că nu au meciuri în picioare şi le trebuie puţin timp de acomodare, dar competiţia nu are răbdare cu noi, în două săptămîni se termină totul.

- Atunci ce s-a rupt în jocul echipei?
- În prima parte a campionatului, dădeam gol repede şi apoi controlam jocul. Acum, am început să luăm goluri prea uşor şi ne-a fost greu să revenim, ne-au fost afectate încrederea, moralul.

"În tur, aveam posesie, ţineam mingea şi alergam mai puţin, însă în retur am pierdut-o şi am fugit mult pentru a intra în posesia ei"
Cătălin Munteanu, mijlocaş Dinamo

Meciurile din Liga 1 în care Munteanu a fost decisiv
Adversar Assist Gol
Gaz Metan (5-1) 0 1
Oţelul (2-1) 1 0
Petrolul (5-1) 3 0
Ceahlăul (5-0) 3 0
CFR Cluj (3-2) 1 0
Gaz Metan (2-0) 0 1
Pandurii (2-2) 0 1

Bilete la finală între 20 lei şi 120 lei
Începînd de ieri s-au pus în vînzare biletele pentru finala Cupei României, Dinamo - Rapid, programată pe 23 mai, de pe Arena Naţională. Dinamoviştii au locuri alocate în peluza I (20 lei şi 40 lei) şi la tribuna a II-a (60 lei şi 120 lei), în vreme ce rapidiştii vor sta la peluza a II-a (20 lei şi 40 lei). Tichetele se vînd deocamdată doar la casele de bilete din Ştefan cel Mare, respectiv din Giuleşti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
cobra_z
cobra_z  •  10 Mai 2012, 12:24
Postat de terminatorul2 pe 10 Mai 2012, 12:16

In sezonul urmator , nu pupati voi nici locul 5 , de la 5 in jos , probabil 7 , 8 !!! :))))))))))))

pupa-i tu blana ciobanului mai bine de 5 ,7 probabil 8 ori....inapoi la stana oaie, iar te-ai pierdut printre caini ? :))Comentariul tău...

terminatorul2
terminatorul2  •  10 Mai 2012, 12:16

In sezonul urmator , nu pupati voi nici locul 5 , de la 5 in jos , probabil 7 , 8 !!! :))))))))))))

romarian
romarian  •  10 Mai 2012, 12:00

PERSONAL SPER SA NU MAI JOACE LA DINAMO ACEST CREIER CARE DA NISTE CENTRARI DE RAMAI MASCA. DACA INSISTA MAI MULT CU MUSAT DARIO VA INVENTA EFECTIV UN NOU MIJLOCAS LA DINAMO. MAI FOLOSITOR DECAT MUNTEANU. AJUNGE CU BABATIILE

Vezi toate comentariile (13)
Comentează