FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nu i-a mai suportat! » Brandan şi Rusescu l-au enervat pe Levy

Rusescu a impresionat neplăcut şi la reunire, cînd a venit cu mai multe kilograme în plus
Rusescu a impresionat neplăcut şi la reunire, cînd a venit cu mai multe kilograme în plus

Articol de - Publicat marti, 05 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 04 iulie 2011 22:33

Ronny Levy şi-a pierdut răbdarea! Enervat de evoluţia lui Brandan şi Rusescu, a hotărît să-i scoată de pe teren chiar înainte de pauză.

Totul a început în minutul 5, atunci cînd argentinianul a pierdut o minge simplă la mijloc. Israelianul s-a ridicat de pe bancă, dar doar l-a avertizat pe Brandan: "Mai atent!".

Sud-americanul a continuat însă seria gafelor şi Levy a explodat: "Pablo, ce faci acolo?!". Sud-americanul doar a ridicat din umeri. În vizor a intrat apoi Rusescu. Exasperat că atacantul nu face presing aşa cum i se cerea de pe bancă, Ronny i-a comunicat secundului Caramarin: "Îl schimbăm, intră Costea!". Nici olteanul nu a scăpat de nervii israelianului: "Ce faci? Grăbeşte-te la schimbare!". Era minutul 35.

Cinci minute mai tîrziu, vechiul client, Brandan, a fost şi el schimbat cu Dorinel Popa. Mijlocaşul nici nu s-a uitat spre bancă şi a plecat direct la vestiare, supărat. Pablo a fost folosit mijlocaş central, în cuplu cu Bicfalvi, nu fundaş stînga, postul său de bază.

Pe Rusescu l-a băgat iar!

Lui Levy i-a trebuit mai mult de o jumătate de oră ca să se calmeze. În minutul 64, el l-a ridicat iar de pe bancă pe Rusescu şi l-a trimis în locul lui Bilaşco. Raul a devenit coechipier în atac cu Costea, cel care-l schimbase cu zece minute înaintea pauzei.

4 greşeli importante a comis Brandan în mai puţin de o repriză, cît a fost pe teren


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
flafy
flafy  •  05 Iulie 2011, 13:21

fara suparare dar din ce am vazut eu steaua chiar se misca foarte prost!!cel mai prost de pana acum si Levy pare un antrenor bun dar nu are jucatori da valoare....si sincer nu cred ca veti prinde europa anul asta dar daca ramane Levy poate o prindeti la anul...

rauleacvlad
rauleacvlad  •  05 Iulie 2011, 13:05

nu-mi zi ca iar o sa jucam cu brandan in centru :(

ts_dr3k
ts_dr3k  •  05 Iulie 2011, 12:07

nici o sansa la titlu nici anu asta

Vezi toate comentariile (12)
Comentează