FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - TWENTE, 16 FEBRUARIE 22:05

Nu încercaţi şi cu dinamită? "Cum să distrugi gazonul de pe Naţional Arena", ghid complet

Primăria a adus 100 de deţinuţi pentru a curăţa terenul de zăpadă. Ieri au venit la stadion şi propriii angajaţi ai Municipalităţii, care, pentru a părea că muncesc cu spor, au început să înfigă lopeţile în gazonul şi aşa fragil! // Foto: Andrei Crăiţoiu +13   FOTO
Primăria a adus 100 de deţinuţi pentru a curăţa terenul de zăpadă. Ieri au venit la stadion şi propriii angajaţi ai Municipalităţii, care, pentru a părea că muncesc cu spor, au început să înfigă lopeţile în gazonul şi aşa fragil! // Foto: Andrei Crăiţoiu

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2012 01:12

Angajaţii trimişi de ALPAB la Arena Naţională au încercat să îndepărteze zăpada ca pe cîmp, şocîndu-l pe trimisul Stelei prezent la acţiune


Cu 8 zile înaintea manşei tur cu Twente, care se va disputa joi, 16 februarie, de la ora 22:05, pe Arena Naţională, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement, cea care în subordine stadionul, a luat decizia să deszăpezească suprafaţa de joc şi tribunele.

100 de deţinuţi au fost aduşi special de la penitenciarul Jilava pentru a ajuta mai ales la curăţarea scaunelor. Pe gazon, un tractoraş făcea ture de zor pentru a îndepărta stratul de zăpadă. Sub şenilele utilajului, rezultatul e unul horror. Chiar dacă gazonul a fost protejat cu o folie de plastic, aceasta s-a rupt în anumite zone, iar iarba, deşi verde, mustea de apă.

"A venit presa, munciţi!"
Pentru ca acţiunea să pară una de cît mai mare anvergură, şefii ALPAB au decis să aducă propriii muncitori pe stadion. Cînd au văzut că sînt camare de filmat şi aparate foto, oamenii au început să dea de zor la lopată exact pe mijlocul gazonului. Reprezentantul Stelei, Sorin Pitu, a rămas stupefiat de intervenţia muncitorilor. "Ce fac ăştia acolo?! Spuneţi-le să iasă de pe gazon să nu-l strice! Există o maşină specială care strînge şi îndepărtează zăpada, nu aşa se face!", le-a transmis stelistul muncitorilor de la ALPAB.

Mesajul lui Iordănescu jr
Roş-albaştrii au văzut pe internet, din Antalya, pozele cu gazonul de pe Arena Naţională şi s-au îngrozit. "E capital să avem pe 16 februarie o suprafaţă de joc bună. Nu ne-ar avantaja un joc de luptă, de aceea facem apel către cei care se ocupă de această problemă să facă eforturi şi să ne ajute în acest sens!", a scris secundul Stelei, Edi Iordănescu, pe contul său de Facebook.

"Dacă e vremea aşa, atunci echipa să rămînă pînă pe 14 februarie în Antalya. Le trimit şi iubitele să stea cu ei două zile, să fie liberi, să stea cu familia"
Gigi Becali, patron Steaua

"Iarna asta e mai rea ca din 1954. Nu se poate juca în condiţiile astea, cred că returul va începe abia la mijlocul lui martie"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

"Gazonul este întreţinut prin deszăpezire, încălzire, drenaj şi fertilizare. El se prezintă în condiţii optime şi nu vom fi nevoiţi ca pînă la ora jocului să schimbăm porţiuni din el!"
Comunicat ALPAB

7.000 de lei a plătit Primăria către conducerea Penitenciarului Jilava pentru acţiunea de curăţare a stadionului

14 grade Celsius este temperatura de la nivelul gazonului de pe Arena Naţională, după ce a fost dat drumul la instalaţia de încălzire

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
sangerica
sangerica  •  08 Februarie 2012, 19:39

haha mah sunteti distrusi rau defapt astia de la gsp sunt distrusi rau ma jur :)) gazonul arata impecabil va garantez astia de la gsp au facut poze la gazon doar la colturile terenului si in spatele porti gazonul este acoperit cu o prelata ,acuma se curata se da prelata la o parte si se va da drumul la incalzire asa se procedeaza este normal ..

marian.fratila78
marian.fratila78  •  08 Februarie 2012, 17:04

si cand te gandesti ca trebuie sa fim mandri de asa" minunatie de stadion".sa va ia mama dracu de nenorociti, hoti si japcari ,care l-ati construit si care il administrati.totu este o mare bataie de joc la adresa suporterilor care vom fi pe stadion la ora meciului.

cr7thebest
cr7thebest  •  08 Februarie 2012, 16:40

Sa va fuie rusine taranilor.Un asa stadion frumos voi va bateti joc de el.Rusine sa va fie romani incompetenti.Aveam acoperis dar nu stim sa-l folosim , avem sistem de incalzire dar nu il folosim...Romania TREZESTETE!!Ati bagat o gramada de bani(tot din banii nostri ia-ti luat)si va bateti joc.Sunt curios la Finala Europa League cum va organizati.RUSINEEE

Vezi toate comentariile (25)
Comentează