FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Nu interesează pe nimeni » Supercupa se va disputa cu stadionul aproape gol

Aceasta ar putea fi atmosfera din această seară de la meciul din Supercupă
Aceasta ar putea fi atmosfera din această seară de la meciul din Supercupă

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 iulie 2012 22:30

Pînă ieri se vînduseră mai puţin de 3.000 de bilete la Supercupă, iar organizatorii nu se aşteaptă la mai mult de 5.000 de spectatori la partida de diseară.

Suporterii dinamovişti au promis că vor veni în număr mare imediat ce echipa se va muta de pe degradatul stadion din Ştefan cel Mare. Azi, Dinamo se va înfrunta pe Arena Naţională cu CFR Cluj pentru primul trofeu al sezonului, Supercupa României, iar biletele nu s-au vîndut bine deloc, pînă aseară fiind date maximum 3.000 de tichete.

Organizatorii nu sînt deloc optimişti şi nu cred că se vor strînge mai mult de 5.000 de suporteri în această seară, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la Pro TV şi DolceSport. CFR Cluj va avea o galerie de 700 de fani, care va ajunge azi în Capitală, în timp ce fanii "cîinilor" îşi motivează absenţa prin perioada de concedii.

"Poate se mai răzgîndesc oamenii, mai pleacă şi ei de la plajă, de la piscină şi vor avea plăcerea să vină la stadion. Contează foarte mult să fim încurajaţi de suporteri, mai ales că jucăm în Bucureşti", a spus Dănciulescu.

"De vină este şi perioada de vacanţă, cu toate că e un meci important pentru toată ţara. Ar fi păcat să nu vină lumea şi stadionul să fie gol" (Marius Alexe, atacant Dinamo)

50.000 de oameni au fost prezenţi la ediţia 2000 - 2001 dintre Steaua şi Dinamo (1-0), fiind cea mai mare asistenţă a confruntărilor din Supercupă

CELE MAI MICI ASISTENŢE DIN SUPERCUPĂ
Sezon: Meci / Asistenţă
2008 - 2009: CFR - Unirea Urziceni (1-1, 3-2 p) / 2.500
1993 - 1994: Steaua - Gloria Bistriţa (1-0) / 5.000
2002 - 2003: Dinamo - Rapid (0-1) / 6.000

ALTE ŞTIRI DESPRE CFR:

1.000 de clujeni în tribune
Deşi au fost scoase la vînzare 20.000 de bilete, Supercupa va avea tribunele aproape goale. De la Cluj, doar 1.000 de spectatori şi-au anunţat prezenţa la meciul din această seară. "La Cluj s-au vîndut în jur de 1.000 de bilete. Din păcate, stadionul va fi gol, pentru că în ultima vreme Dinamo a fost părăsită de suporteri. Dacă se juca la Cluj, cu siguranţă ar fi fost mai mulţi spectatori în tribune", a menţionat preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.

Trei pe linie
Dacă se impun în această seară, "feroviarii" ar cuceri a treia Supercupă din istorie. Clujenii au tot atîtea titluri şi Cupe ale României cîştigate. "Sper să aducem cel de-al nouălea trofeu la Cluj. Ar fi extraordinar să avem 3 campionate, 3 Cupe şi 3 Supercupe. Nu va fi însă deloc uşor. Dinamo e o echipă greu de învins acasă şi rămîne oricînd un adversar periculos. Noi avem experienţa anului trecut, cînd am pierdut cu 2-3 după ce am avut noi 2-1", a spus Iuliu Mureşan.

"Nu mai transferăm fundaşi"
Presă elenă susţine că fundaşul Giannis Kontoes (26 de ani), de la AEK Atena, va ajunge la CFR. Preşedintele "feroviarilor" neagă însă vehement informaţia. "Dacă va mai veni vreun jucător va fi un atacant sau un mijlocaş, nicidecum fundaş. Avem 3 fundaşi dreapta şi 5 fundaşi centrali. Lotul este numeros, e posibil să fie unele plecări, dar nu ne grăbim", a afirmat Mureşan.

Au schimbat firma de echipament
Nemulţumiţi de colaborarea cu Nike, care a asigurat vestimentaţia campioanei în sezonul trecut, oficialii CFR-ului au rupt contractul cu firma de echipament sportiv. Feroviarii au revenit începînd din acest sezon la echipamentul marca Joma, pe care l-au mai îmbrăcat şi în trecut. Primul meci în noile tricouri va fi în această seară, Supercupa cu Dinamo.

INBOX
- Jucătorii CFR-ului au aflat aseară, după antrenamentul oficial, prima pentru o victorie în meciul de diseară. 3.000 de euro va încasa fiecare jucător al campioanei în cazul unui succes.
- Pe lîngă Dinamo, clujenii mai au de înfruntat un adversar, căldura din Bucureşti. "Am făcut foarte bine că am venit marţi din Austria. Băieţii au avut timp să se acomodeze cu temperatura din Capitală. Trebuie să învingem şi pe Dinamo, şi căldura şi să ne întoarcem cu trofeul la Cluj", a spus Iuliu Mureşan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
reddm
reddm  •  14 Iulie 2012, 16:53

catre ale_caine: in primul rand nu sunt taran, am stat toata viata in orase mare si am vazut europa mai mult decat cred ca ai vazut-o tu, esti genul de ,,cunoscator" al carui limbaj este incoerent si lipsit de orice noima, in al doilea rand nu cred ca este vreo rusine sa fii de la tara, iar numarul trei al problemelor este faptul ca vad ca esti un suporter al retrogradatilor aia de unguri din cluj, mare voastra madrie U Cluj, vedeti-va de stadionul acela de la cluj ca numai asta aveti acolo la U, echipa lipsa........si numai jignii tu lumea din alte parti ale tarii, daca erai fata in fata cu mine fugei prin simplu fapt ca eu sunt am fost si voi RAMANE UN HULIGAN!!!!

alex_cainele
alex_cainele  •  14 Iulie 2012, 14:18
Postat de reddm pe 14 Iulie 2012, 14:01

sunteti o rusine de suporteri, nici sa nu va aud ca strigati in gura mare ca tineti cu dinamo, cand nu ne batem la nicio cupa nu se vine la stadion...bun.....dar acum, sa va fie rusine, RUSINE! tradatorilor!

Rusine sa-ti fie tie tzarane. Stai linge ce-ti arunca coprofagu' ala de giovani. Te-ai trezit tu sa vorbesti despre dinamovisti? Esti ceva lider prin PCH si nu stim noi?

reddm
reddm  •  14 Iulie 2012, 14:01

sunteti o rusine de suporteri, nici sa nu va aud ca strigati in gura mare ca tineti cu dinamo, cand nu ne batem la nicio cupa nu se vine la stadion...bun.....dar acum, sa va fie rusine, RUSINE! tradatorilor!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează