FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / CORESPONDEŢĂ DIN AUSTRIA DE LA TRIMIŞII GSP

Nu le mai arde de antrenamente! » Steaua a avut ieri o singură şedinţă de pregătire: 60 de minute de TRX

Răduț și compania au făcut cîteva exerciții cu zîmbetul pe buze
Răduț și compania au făcut cîteva exerciții cu zîmbetul pe buze

Articol de , - Publicat marti, 25 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 24 iunie 2013 21:31

Reghe şi MM au plecat la cumpărături, Neubert a condus antrenamentul de dimineaţă, iar cel de seara s-a anulat.

În aşteptarea deciziei, steliştii au plănuit să respecte programul zilnic de pregătire, iar la ora 11:00, autocarul campionilor a ajuns la baza de pregătire de la marginea localităţii în care sînt cazaţi roş-albaştrii. Jucătorii au mers la vestiare, fiind urmaţi de staff-ul tehnic şi managerul Mihai Stoica. Acesta, extrem de binedispus, glumea cu fotbaliştii şi zîmbea.

Shopping la Munchen
După numai 10 minute, Mihai Stoica a ieşit însă din baza de pregătire extrem de îngîndurat şi s-a aşezat pe bancheta din spate a unei maşini închiriate, cu numere de Germania. Cu telefonul în mînă, oficialul din Ghencea a schimbat cîteva sms-uri, apoi a avut o conversaţie scurtă. Între timp, team-managerul Marius Ianuli şi ofiţelul de presă Cătălin Făinişi i s-au alăturat.

Imediat ce a venit şi Laurenţiu Reghecampf, maşina a plecat în trombă spre Munchen, pentru un drum de 160 de kilometri. Unul neplanificat, avînd în vedere că toţi cei 4 stelişti erau echipaţi în trening. Dar călătoria a fost făcută numai ca să scape de stresul provocat de apropierea deciziei UEFA. Cei patru au fost la cumpărături şi alături de jucători a rămas numai preparatorul fizic.

Doar 60 de minute de TRX
Reghecampf i-a lăsat pe fotbalişti pe mîna lui Thomas Neubert, care a lucrat cu ei doar la celebrele corzi TRX, nişte benzi agăţate pe pereţi, pe care sportivii le folosesc pentru exerciţii de forţă. Germanul a evitat să-i scoată pe Bourceanu şi compania pe gazon. Probabil că s-a luat această decizie, de a nu ieşi pe teren, şi din cauza ploii, terenul fiind ud şi moale în urma ploii, lucru ce ar fi facilitat apariţia unor accidentări.

"Niko, tu la ce eşti bun?"
Deşi întreg staff-ul rămas la Westendorf părea îngrijorat, jucătorii nu erau deloc îngînduraţi. Aceştia şi-au permis chiar şi cîteva glume. Văzînd că muntenegreanul avea probleme în a-şi corela mişcările la exerciţiile comandate de Neubert, Tătăruşanu l-a ironizat pe colegul său, spre amuzamentul celorlalţi stelişti: "Niko, tu cu mingea nu ştii, am înţeles, dar nici aici nu te descurci?! Hai, că zice lumea că ai forţă!".

Vîrful nu i-a răspuns, dar a zîmbit, deşi se chinuia să repete indicaţiile preparatorului. "Tătă" a continuat: "Gata! Fiţi atenţi că s-a prins Niko! Acum nu mai poate să se oprească". Antrenamentul s-a încheiat după fix 60 de minute, echipa întorcîndu-se la hotel pentru a aştepta să vadă dacă UEFA va avea sau nu milă de ea.

Seara s-a anulat
Antrenamentul uşor de dimineaţă a fost singura pregătire pe care a făcut-o Steaua ieri. Şedinţa de seara nu s-a mai desfăşurat deloc. "E numai un program de refacere" a fost explicaţia oamenilor din staff.

Întreg lotul a rămas în hotel şi a aşteptat veşti de la Nyon. "Am ţinut permanent legătura cu oficialii şi cu jucătorii din Austria", a confirmat preşedintele Valeriu Argăseală, persoana care a reprezentat-o pe Steaua în Elveţia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
daniels7714
daniels7714  •  25 Iunie 2013, 11:04

daca ar fi suparati ar fi pe cei care dau in acesti jucatori care nu au vreo vina ca in acest campionat nu au avut adversari care sa le faca probleme , au muncit au castigat titlul meritat...

buerebuistas
buerebuistas  •  25 Iunie 2013, 08:08
Postat de kilimanjaro pe 25 Iunie 2013, 06:48

Eu zic să lase antrenamentele. Mai bine se duc într-o bodegă, își pun manele de jale, sug vinul direc din butoi cu furtunul, sparg semințe și vorbesc despre ce se privep ei mai bine, femei ușoare ”tunate”.

... iar eu zic ca tu sa incepi sa folosesti odata Abecedarul ala pe care ti l-am dat la "Gradi"

buerebuistas
buerebuistas  •  25 Iunie 2013, 08:05

Se pare ca jurnalistii mai nou sunt si antrenori , au ajuns sa se supere pe Reghecampf ca de ce nu respecta "programul" dat de ei (jurnalistii)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează