FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Nu mai vin în "Ştefan cel Mare" » Dinamo a ratat două transferuri importante

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 23 mai 2014 18:37

Dinamo a fost foarte aproape să transfere doi fotbalişti care au impresionat în acest sezon din Liga 1, dar mutările au picat în ultimul moment.

Daţi ca şi plecaţi la Dinamo de la Concordia Chiajna, fundaşul Bambara şi atacantul Wellington nu vor mai ajunge în "Ştefan cel Mare".

Marius Şumudică a fost extrem de nemulţumit în momentul în care a auzit de posibilele plecări ale celor doi, mai ales a golgeterului Wellington.

Totuşi, chiar tehnicianul a anunţat că vîrful brazilian va continua la Concordia şi în sezonul următor. Bambara va pleca însă, fiind la final de contract, dar va alege pe Dinamo din Minsk. :)

"Bambara este liber de contract, am înţeles că a semnat cu Dinamo Minsk, nu cu Dinamo de la noi aşa cum se vorbea. Chiar nu este nici o ironie, a primit o ofertă foarte tentantă de acolo. Wellington va rămîne aici, a fost cererea mea", a spus Şumudică la Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
1745flo
1745flo  •  24 Mai 2014, 22:57
Postat de luc11 pe 24 Mai 2014, 12:38

ne trebuie neaparat un atacant de careu...pt ca pleaca Tucu si Wellington era potrivit pt golul ramas

pana la toamna mai e destul! daca jucam in EL era o problema, asa nu e graba!

luc11
luc11  •  24 Mai 2014, 12:38

ne trebuie neaparat un atacant de careu...pt ca pleaca Tucu si Wellington era potrivit pt golul ramas

un_dinamovist112
un_dinamovist112  •  24 Mai 2014, 09:37
Postat de zidane92 pe 23 Mai 2014, 20:53

E momentul perfect sa fie promovati cei de la juniori A ,daca nu vom mai juca 3 ani in europa e momentul perfect sa renuntam la jucatorii tip bambara,wellington sau joel thomas si sa ii promovam in-corpore pe cei de la juniori A si Dinamo 2 incepand cu darius buia si gelu velic si continuand cu proaspetii medialiati cu bronz la juniori A Mutiu-Vartanian,Lica,Nedelcearu,Andrei Radu-Krausz,Bucur,Tudorache,Mihalache,Gabor ,Alex Chirita si sa nu uitam nici de ceilalti componenti ai lotului!

Nimic mai adevarat. Acum este momentul sa promovam acesti tineri,chiar nu mai suport sa vad pe teren vedete precum Joel,Asanovici si multi altii, avem destui jucatori buni la juniori si la Dinamo 2.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează