FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - RAPID 0-0

Nu renunţă la ciolan » Giuleştenii sînt neplătiţi de cel puţin 3 luni, dar nu îşi depun memorii să plece gratis

Articol de - Publicat luni, 26 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 25 noiembrie 2012 20:37

Rapidul poate rămîne fără jucători! În acest moment, toţi fotbaliştii din lot întrunesc condiţiile de a-şi depune memoriu pentru a cere să devină liberi de contract.

Unii sînt neplătiţi de trei luni, iar alţii chiar de 5 luni, cum e cazul lui Surdu! Chiar şi aşa, nici unul dintre ei nu s-a adresat Ligii Profesioniste de Fotbal pentru a cere lucrul acesta! Motivul? Alb-vişiniii au dezamăgit crunt în acest sezon şi le-ar fi imposibil să mai obţină aceleaşi lefuri pe care le au în Grant!

"S-au ataşat de culori!" :)
Antrenorul Marian Rada recunoaşte că elevii săi sînt neplătiţi de luni bune, dar spune că aceştia iubesc Rapidul şi d-asta stau în Giuleşti: "Toţi pot pleca gratis, dar nu vor pentru că ei s-au ataşat de aceste culori şi dau totul pentru acest club!". Iulian Apostol, care se află în dizgraţia conducerii de un an de zile şi care a fost trimis în mai multe rînduri la echipa a doua, a depus de două ori memoriu la LPF, însă doar pentru a-şi cere drepturile salariale, fără a solicita şi dezlegarea angajamentului. El cîştigă 15.000 de euro lunar!


"Fotbaliştii noştri joacă fără nici un ban, pentru că le place fotbalul şi s-au ataşat de Rapid. Cine susţine altceva e doar răutăcios!"
Marian Rada, antrenor Rapid

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
sek.91
sek.91  •  26 Noiembrie 2012, 10:48
Postat de dancyp pe 26 Noiembrie 2012, 09:10

comentariu de kaka....analiza de rahat....voi puteti:))...sa va strangeti 50.000 de mii..?iar cat despre scor...nu poti castiga mereu....doar dinamo si rapid reusesc asemenea performante....MARSH

50.000 de mii ? 50 de mii de mii ? de mii de mii mii mii ?

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  26 Noiembrie 2012, 09:51

Dinu Gheorghe a vrut să se răzbune pe Copos, de aia a făcut toate contractele astea pe lefuri uriaşe. I-a tras-o lui Utecilă, l-a lăsat în căcat şi s-a cărat la Astra.

jalemare
jalemare  •  26 Noiembrie 2012, 09:32

ce-l mai plangeti pe Copos. daca le-a semnat contractele acum sa-si achite obligatiile. ce vina are Apostol ca s-a trezit la echipa cu un dement ca razvanel, care i-a facut cariera pilaf. dupa ce a evoluat excelent in Champions League credeti ca nu era in stare sa joace la Rapid?! ce avem acum la club sunt doar urmarile ingineriilor razvan-vama-brasov :))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close