FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - RAPID, VINERI, 20:30, ÎN DIRECT LA ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO GSP.RO

Nu s-au împăcat » Lazăr a fost lăsat iar în afara lotului

Costin Lazăr
Costin Lazăr

Articol de - Publicat joi, 17 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 17 martie 2011 14:57

Rapidiştii vor decola în această după-amiază spre Bistriţa, pentru partida de mîine seară, cînd elevii lui Şumudică se vor duela cu formaţia pregătită de Nicolae Manea. Deşi la un moment dat se gîndea să-l convoace şi pe Costin Lazăr, Marius Şumudică a renunţat la idee şi-l va lăsa pe căpitan la Bucureşti. Va fi a doua partidă consecutivă pe care mijlocaşul central o va urmări la televizor.

Antrenorul giuleştenilor şi-a explicat decizia: "În acest moment, Lazăr nu e căpitanul pe care mi-l doresc! Va reveni în echipă în momentul în care situaţia sa se va clarifica". Costin se află în ultimele trei luni de contract, înţelegerea lui urmînd să expire la 1 iunie, şi pînă acum nu s-a înţeles cu şefii pentru prelungirea angajamentului. Dinu Gheorghe a dezvăluit recent că oferta clubului este o medie salarială de 250.000 de euro pe fiecare dintre următorii trei ani de contract.

De asemenea, vor lipsi Rui Duarte (fugit de la echipă), Candido Costa (accidentat) şi Marius Constantin (suspendat).

Lotul deplasat de Şumudică la Bistriţa
Portari: D. Coman, Bornescu
Fundaşi: Marcos Antonio, Glauber, Bozovici, Vidanov, Ezequias
Mijlocaşi: Spadacio, N. Grigore, Olberdam, Cesinha, S. Frunză, Grigorie, M. Roman
Atacanţi: Cassio, Sburlea, Herea, Pancu

Partida de la Bistriţa, vineri, 20:30,  în direct la Antena 1 şi liveVIDEO GSP.ro, va fi arbitrată de Paul Unimatan, ajutat la linii de O. Şovre şi D. Mudura. Observatori sînt Anton Heleşteanu, Nicolae Pantea şi Mircea Cezar Ionescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
cismasuciprian
cismasuciprian  •  17 Martie 2011, 21:59

eu zic sa revi la echipa cu daruire mare si sa i faci si pe ratatii aia sa joace ceva...ca nu jucaty nimik...ce dracu e cu voi.......sa va fie rusineee la totii...bani si banii sa vremmmm

puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  17 Martie 2011, 18:29

cavalier_lagardere, as vrea sa fiu inauntru mamei tale ;)

ockiu
ockiu  •  17 Martie 2011, 18:20

pacat de jucator - e drept e trecut de prima tinerete dar parca totusi NU e jucator terminat si care dupa mine a CONFIRMAT. acum fiecare le stie pe-ale lui.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează