FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nu vrea lojă pentru glorii! » Becali a refuzat o propunere înaintată de Duckadam

Becali nu a fost de acord cu ideea lui Duckadam.
Becali nu a fost de acord cu ideea lui Duckadam.

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 martie 2013 20:35

Scenele cu Becali aruncîndu-le tichete foştilor fotbalişti stelişti pe covorul din Palat se pot repeta: patronul a refuzat o propunere a lui Duckadam.

Bumbescu, Majearu, Iovan şi celelalte foste glorii steliste vor avea în continuare probleme să-şi procure bilete la meciurile cele mai importante ale roş-albaştrilor. Planul cu care Helmuth Duckadam spera să evite noi încurcături de genul celei dinainte de Steaua-Chelsea a fost respins. Gigi Becali nu a acceptat ideea "lojei fostelor glorii", cum visa preşedintele de imagine al Stelei.

Duckadam propusese asta din momentul în care chiar el fusese arătat cu degetul pentru lipsa biletelor destinate unor nume importante din istoria clubului. Bumbescu şi Iovan au fost printre cei care s-au plîns că n-aveau tichete de intrare la partida tur cu Chelsea.

Becali l-a învinovăţit pe Duckadam, "are prea mult bun simţ, dar aşa cum a cerut bilete pentru el, ar fi putut să ceară şi pentru ceilalţi!", şi a aruncat biletele pe jos, la Palat, filmat de camerele televiziunilor, dar a refuzat acum soluţia cu care Helmuth spera să prevină o nouă asemenea situaţie, astfel că " loja fostelor glorii" nu va exista pe Naţional Arena.

A funcţionat la Sevilla
Duckadam s-a aflat la Sevilla în weekendul trecut şi a asistat la meciul andaluzilor cu Zaragoza, iar anterior, a participat la o "sărbătoare a românilor" organizată de clubul gazdă. Sevilla a creat "sectorul românilor": a redus preţul biletelor de la 50 de euro la 5 euro pentru cetăţenii români şi a vîndut 500 de astfel de tichete.

"S-a făcut o masă mare cu mîncăruri tradiţionale româneşti, am intrat pe teren la pauza meciului cu Zaragoza, mulţi spanioli şi-au dorit să se pozeze cu mine, mi-au zis că nu le-a venit să creadă cînd consulatul român i-a anunţat că voi veni personal".

"A fost o lipsă de comunicare înainte de Chelsea-Steaua, de aceea s-a ajuns la încurcătura aceea. Poate data viitoare vom găsi soluţii mai bune, ca să nu mai apară discuţii" (Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  23 Martie 2013, 10:24

Pai cum sa fie cineva pe stadion in stare sa-i fure show-l lui Jiji, sa nu mai fie el sfircul? Inca nu e clar cit de bolnav psihic e machedonul?

rad1cal
rad1cal  •  23 Martie 2013, 08:49

Behaitorule, la Bellu cand te duci si tu?

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  23 Martie 2013, 03:54
Postat de steaua.libera pe 23 Martie 2013, 03:00

Nesimtit ca intotdeauna.

Cel mai indraznet gest al galeriei Stelei a fost acela, cand a afisat banner-ul "ANGAJAM LUNETIST",,,

Vezi toate comentariile (6)
Comentează