FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

O echipă din subsolul clasamentului, în pericol să dispară! ”Dacă Liga 1 nu e, nimic nu e!”

Articol de - Publicat sambata, 05 decembrie 2015 09:46

FC Botoșani a reușit să iasă, pentru moment, din zona retrogradării, după victoria cu 2-1 în fața Petrolului. Echipa stă însă cu emoții serioase. Dacă nu rămîn în prima ligă, botoșănenii sînt în mare pericol de desființare.

Conducătorul clubului, Valeriu Iftime, a anunțat că echipa va fi finanțată doar atîta timp cît va evolua în Liga 1. În cazul unei retrogradari în liga secundă, cel mai probabil echipa se va desființa.

"Sa dea Dumnezeu să fim sănătoși ca să putem munci și să facem rost de bani. Eu spun că atît timp cît FC Botoșani are șansa de a rămîne în Liga 1, va avea bani. În eventualitatea în care nu vom mai avea șansa de a evolua în Liga 1, nu vom mai avea bani. Clar! Dacă Liga 1 nu e, nimic nu e.

Bugetul echipei este de 3,3 milioane de euro în acest sezon, cheltuielile sînt egale cu veniturile. Avem totul asigurat, cu foarte mulți bani pe care îi pune Elsaco. Este posibil ca LPF să facă plațile din dreptul de televizare în avans și asta ne va ajuta", a declarat Valeriu Iftime.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ewwe
ewwe  •  05 Decembrie 2015, 18:05

am zis acum 2 ani ,dupa ce echipe ca Vaslui sau Urziceni se pulverizau,ca in 5 ani nu mai avem fotbal de performanta in Romania.........dar m-am inselat .In 3 ani de acum incolo n-o sa mai avem fotbal in Romania!!

1658556091071410
Claudiu Nastasie  •  05 Decembrie 2015, 15:14
Postat de lukasoil17 pe 05 Decembrie 2015, 10:24

...am citit tot articolul...si nu inteleg de cel numiti pe Iftimie asta finantator

Pentru ca el detine firma ELSACO

lukasoil17
lukasoil17  •  05 Decembrie 2015, 10:24

...am citit tot articolul...si nu inteleg de cel numiti pe Iftimie asta finantator

Vezi toate comentariile (3)
Comentează