FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

O legendă alături de Steaua: "Ne-a reprezentat cel mai bine în Europa, nu merită să fie exclusă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 23 iunie 2013 18:39

Mîine este foarte posibil să se dea o decizie în cazul excluderii Stelei din competiţiile europene, dar fostul mare internaţional consideră că roş-albaştrii merită să joace în Liga Campionilor.

"UEFA nu face altceva decît să respecte regulamentele. Aş vrea să nu fie scoşi pentru că Steaua merită să joace, este echipa care ne-a reprezentat cel mai bine în Europa, a fost cea mai bună echipă în sezonul trecut. Jucătorii merită să facă parte din această competiţie. UEFA este foarte atentă la astfel de lucruri, sper să nu fie o decizie nefavorabilă", a spus Gică Popescu pentru protv.

Gică Popescu a comentat şi declaraţiile lui Victor Piţurcă, cel care a spus ieri că fotbalul românesc a fost reprezentat doar de Steaua şi CFR: "Este adevărat, fotbalul ar fi mult mai sărac fără Steaua şi CFR, echipele care au ridicat fotbalul românesc. Ar fi păcat să nu le avem".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
kristymin
kristymin  •  24 Iunie 2013, 00:33

eliminare din europa , retrogradare si retragerea palmaresului de la data comiterii ......oieritului

panion44
panion44  •  23 Iunie 2013, 23:06
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

DUPA CE II BATE STEAUA TOTI DEVIN SLABI NU? CRED CA SI DINAMO II BATEA PE AJAX SI CHELSEA ?DAR NU I-A LASAT METALIST HARCOV...CE NENOROCITI SA-I BATA DE 2 ORI PE DINAMO SI SA NU-I LASE SA CASTIGE SI EI EUROPA LEAGUE...SI S-AU FACUT AI DRACU SI ASTIA DIN CAMPIONAT NU-I MAI LASA PE DINAMO NICI SA SE CALIFICE IN EUROPA...CA DACA II LASAU CUM LUAU EI EUROPA LEAGUE...UITE ASA DINAMO MEREU ARE GHINION IAR STEAUA ARE MEREU NOROC SA CADA CU ECHIPE SLABE GEN AJAX.... N-ARE STEAUA GHINIONUL SA CADA CU METALIST HARCOV

vladutz13
vladutz13  •  23 Iunie 2013, 22:14
Postat de ceauseusescu_tatal_nostru pe 23 Iunie 2013, 19:08

A pierdut și Cfr Cluj cu 5-0 și 5-1 ca 5telemuiștii ?? Așa de bine ne-au reprezentat că au râs și s-au pishu_pishi pe ei până și aia din Tel Aviv de joacă fotbal numai de 10 ani :)))))

Cu cat i-au batut Inter primavara asta?? Adu-mi aminte te rog.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează