FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

O minune e pe cale să se întîmple :D Olympiakos vine pentru Dodel!

Articol de GSP - Publicat marti, 08 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 aprilie 2014 23:44

Tănase, 27 de ani, are ocazia să obţină, în sfîrşit, un transfer: grecii din ”optimile” Champions League trimit un om la Bucureşti să trateze pentru numărul 10 al roş-albaştrilor.

Steaua chiar are ocazia să-l vîndă pe Tănase! Presa din Grecia anunţă că directorul sportiv al lui Olympiakos va fi la Bucureşti vineri, ca să urmărească partida roş-albaştrilor cu FC Vaslui, programată la ora 20:30. Elenii îl vizează pe Dodel pentru un transfer în vara aceasta.

Tănase, 27 de ani, e în Ghencea de cinci sezoane şi a fost achiziţionat de la FC Argeş în schimbul unei sume-record pentru istoria "militarilor": 1,8 milioane de euro. Campioana poate să recupereze suma investită şi să obţină un profit dacă va reuşi să-l vîndă pe decar în Grecia.

Iar fotbalistului i s-ar ivi posibilitatea să joace pentru un club mai bun şi mai bogat. Olympiakos, 15 titluri de campioană în ultimii 17 ani, îşi va trece în palmares încă un trofeu în mai. E lider în clasament, cu 14 puncte peste PAOK Salonic, şi au mai rămas de disputat doar cinci runde.

Oly îl are antrenor pe spaniolul Michel, fostul coleg al lui Hagi la Real Madrid, şi a ajuns pînă în optimile de finală ale Champions League, eliminată de Manchester United după 2-0 la Atena şi 0-3 în Anglia.

Nu dă goluri, dar ia "galbene" :)
Parcursul constant al lui Tănase, titular şi la Steaua, şi la echipa naţională, le-a atras atenţia grecilor, chiar dacă Dodel nu parcurge cel mai bun sezon al său. Are doar două goluri în campionat şi s-a remarcat în stagiunea actuală mai mult din cauza cartonaşelor galbene pe care le colecţionează cu regularitate. Are 12 "galbene", motiv pentru care devine suspendat la fiecare avertisment pe care-l mai primeşte.

Mihai Stoica se entuziasmase în sezonul trecut, în care Tănase marcase 7 goluri, cea mai prolifică stagiune a sa în Ghencea: "Va fi greu să-l mai păstrăm, e prea bun!". Dar Dodel a privit, de cînd a semnat cu Steaua, cum colegi ai săi au reuşit să atragă atenţia şi să fie vînduţi.

Bogdan Stanciu, Chiricheş, Rusescu şi Bourceanu au constituit lovituri în "mercato", dar Tănase a continuat să joace la Bucureşti. Vineri primeşte o nouă şansă. Are nevoie să joace bine contra Vasluiului ca să treacă la campioana Greciei.

170.000 de euro pe an încasează Tănase la Steaua. Cel mai tare nume de la Olympiakos, "iepurele" Javier Saviola, cîştigă 1,6 milioane de euro pe sezon, aproape de 10 ori mai mult

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Reghe s-a încurcat în "galbene"
La finalul partidei de la Timişoara, Laurenţiu Reghecampf l-a acuzat pe arbitrul Marius Avram că a căutat să le acorde "galbene" lui Lucian Sînmărtean şi Florin Gardoş pentru a fi suspendaţi. "Amîndoi nu vor putea evolua în meciul cu Vaslui, sînt două pierderi importante", a spus Reghe la finalul jocului de sîmbătă seara. Totuşi, stoperul a ajuns abia la 6 "galbene" în acest sezon şi va putea evolua împotriva Vasluiului.

"Lăcătuş merită statuie"
După ce Gazeta i-a dedicat lui Marius Lăcătuş peste 15 pagini pentru împlinirea vîrstei de 50 de ani, Ilie Dumitrescu a spus că "Fiara" ar merita o statuie în Ghencea: "Cea mai proeminentă figură din istoria Stelei este Lăcătuş. Pentru mine este la fel ca la Manchester United cu Ferguson. Dacă aş fi implicat în viaţa echipei Steaua i-aş face o statuie lui Lăcătuş. Caracter deosebit, un simbol, a cîştigat tot ce se putea cîştiga cu această echipă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
damnyou
damnyou  •  08 Aprilie 2014, 17:09

Sa il vanda oriunde numai sa scapam de el. SI la DInamo poate pleca sa joace si aia cu un om in minus din startul meciului cum facem noi.

vi.veri.veniversum.vivus.vici
vi.veri.veniversum.vivus.vici  •  08 Aprilie 2014, 14:34

Nu au cum sa-l vanda pe Tanase decat la o echipa dintre camile sau prin Azerbadjan. Tanase e o petarda

martinez.fzr
martinez.fzr  •  08 Aprilie 2014, 13:55

doar 27 ?! parca e de o viata prin fotbal...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează