FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

O treime, curată! Două treimi, dubioase! » Victoria cu Chiajna se adaugă pe lista meciurilor suspecte în care Steaua a fost implicată

Stanciu și ceilalți steliști au profitat de prestația sub orice critică a ilfovenilor
Stanciu și ceilalți steliști au profitat de prestația sub orice critică a ilfovenilor

Articol de - Publicat duminica, 16 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 februarie 2014 22:48

Din cele 18 etape de pînă acum, în nu mai puţin de 12, trupa din Ghencea a fost fie avantajată de arbitri, fie de prestaţiile suspect de slabe ale adversarei.

Steaua a cîştigat en fanfare cu Chiajna, 4-0, a trecut pe primul loc, chiar dacă are un meci mai puţin faţă de rivalele în lupta pentru titlu, Astra şi Petrolul, însă s-a ales din nou cu acuzaţii.

"Nu m-am uitat la meci pentru că îl mai văzusem, ştiam ce se va întîmpla", a spus Ioan Niculae, patronul Astrei, declaraţie al cărei substrat indică faptul că roş-albaştrii au cîştigat pentru că adversarii le-au înlesnit acest lucru.

Nu numai că nu e pentru prima dată cînd trupa din Ghencea e arătată cu degetul, dar în acest campionat proporţia meciuri curate versus meciuri acuzate înclină în mod clar în favoarea celei din urmă.

Din cele 18 etape de pînă acum, în nu mai puţin de 12, Reghe şi jucătorii săi au fost acuzaţi că au luat punct sau puncte fie datorită greşelilor arbitrilor, fie că adversarul s-ar fi predat.

Meciurile suspecte ale Stelei
Partida Ce s-a întîmplat

1. Steaua - Ceahlăul 2-1 Steaua a marcat un gol din ofsaid, iar arbitrul le-a refuzat oaspeţilor un penalty în final

2. Gaz Metan - Steaua 2-2 Gazdele n-au primit un penalty clar în final, fază la care Pîrvulescu trebuia eliminat

3. Steaua - Săgeata 5-0 Oaspeţii au dat o replică palidă, lucru observat chiar şi de secundul lui Mourinho: "Şi la antrenament te întrebuinţezi mai mult"

4. FC Vaslui - Steaua 0-1 Colţescu n-a acordat un penalty pentru gazde şi i-a eliminat gratuit pe Cerniauskas şi Madson

5. Steaua - Viitorul 4-0 Oaspeţii n-au contat, după ce în returul trecut Steaua a facilitat victoria Viitorului în meci direct, în Ghencea

6. FC Braşov - Steaua 1-2 Golul victoriei s-a marcat după un fault în atac

7. Corona - Steaua 1-1 Golul Stelei s-a marcat dintr-un penalty inventat de arbitru

8. Pandurii - Steaua 1-1 La 1-0 pentru gazde, Gardoş a fost iertat de eliminare

9. Oţelul - Steaua 1-1 Oţelul n-a primit un penalty clar, Pintilii a fost iertat de eliminare, iar lovitura din care Steaua a marcat a fost inventată de arbitru

10. Ceahlăul - Steaua 0-2 Balaj n-a dat penalty pentru gazde la scorul de 0-1

11. Steaua - Astra 3-1 La scorul de 1-0, Kapetanos a fost iertat de eliminare

12. Steaua - Chiajna 4-0 Concordia n-a opus nici un fel de rezistenţă

Chirilă plăteşte cu postul?
Prestaţia Concordiei de vineri, dar mai ales argumentele pe care Ionuţ Chirilă le-a avut după meci, cînd a spus inclusiv că "Steaua e precum Barcelona faţă de noi" l-ar fi scos din sărite pe primarul din Chiajna. Mircea Minea s-ar fi arătat extrem de deranjat şi se gîndeşte inclusiv să-l demită pe Chirilă, iar primul pe lista înlocuitorilor ar fi Eugen Trică.

Meciurile în care Steaua n-a fost acuzată de nimic
1. Dinamo - Steaua 1-2
2. Steaua - CFR 3-0
3. FC Botoşani - Steaua 1-2
4. Steaua - ACS Poli 3-0
5. Steaua - Petrolul 1-1
6. Astra - Steaua 1-1

"Discuţiile care s-au făcut înainte şi după acest meci al nostru cu Chiajna au fost făcute de oameni care nu se pricep deloc la fotbal" (Laurenţiu Reghecampf, la sport.ro)

"Eu îl respect foarte mult pe domnul Dinu Gheorghe. Nu cred însă că un preşedinte de club ar trebui să comenteze partidele din fotbal intern la o emisiune televizată. Cu siguranţă că dacă cineva de la Steaua făcea astfel de declaraţii, ar fi fost suspendat acum" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Steaua e prea bună pentru Chiajna. Păi, dacă îl pui pe Michael Schumacher într-o Dacie 1310 şi pe unul care a luat carnetul ieri într-un Porsche, să fiţi siguri că Schumacher nu cîştigă! Aşa şi cu noi în faţa Stelei" (Ionuţ Chirilă, antrenor Chiajna)

"Observ că lui Mihai Stoica i-a revenit graiul după ce a scăpat de belelele pe care le-a avut cu procesul. Vorbeşte el despre greşeli de arbitraj, chiar nu mai are pic de ruşine după toate erorile pro-Steaua din acest campionat?! E deranjat că vorbesc de Steaua?! Îl anunţ că pînă acum n-am făcut-o, abia de aici înainte o voi face. Vorbesc şi de Steaua şi de mama lui Steaua" (Dinu Gheorghe, preşedinte Astra)

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (148)
icornel2012
icornel2012  •  25 Februarie 2014, 17:27
Postat de mama.is.here pe 17 Februarie 2014, 09:34

Cascadorii Rasului, episodul 1: 4-0 cu chiajna...urmeaza episoadele 2(U Cluj) si 3( aceeasi chiajna). Route 25! Vai de capul vostru de ciobani!

Si vine si Dinamo .....cate vreti ? Daca facem blat macar sa va dam mai multe goluri :))).Puncte nu veti lua foarte multe ca nu puteti. Sau cumva a-ti avut vorba cu Viitorul de va batura acasa ?

legend31
legend31  •  24 Februarie 2014, 22:14
Postat de priculici pe 22 Februarie 2014, 01:37

ba oaie proasta uitate in pizda mati sa vezi cate pct aveati daca nu va ajuta arbitri ca erati sub dinamo va bateati cu chiajna si cfr nu mai vb aiurea nu stiu cum plm mai aveti tupeu sa vb de arbitraj inseamna ca nu cunosti fottbal sa nu recunosti cat ati fost ajutati dar asta vi valoarea castigati cu arbitri campionate si in europa face astia golaveraj cu voi si macabi si shalke si toate de chelsea si echipe dinastea nu zic ca nu avem cum sa nu le batem in veci dar cu echipe ce le poti invinge sau barem un egal sa faci voi luati 5

e mai usor pentru tine sa spui: a furat steaua, decat "steaua e mai buna", nu?..tin sa iti reamintesc doar atat: 6-0 in ultimele sase intalniri..toate cu arbitrii, nu? :))

priculici
priculici  •  22 Februarie 2014, 01:37
Postat de dommon pe 21 Februarie 2014, 16:12

petrolul furata meci de meci? haha, esti penibil...iar voi nu trageti la nimic din cauza ca sunteti slabi, nu din cauza ca sunteti dezavantajati de arbitri...ne-am pisat pe toate asa-zilele contra-candidate la titlu in meciurile directe, exceptie facand poate petrolul....4 puncte cu astra, victorie cu dinamo, cu cfr...si mai comentati de aiurea

ba oaie proasta uitate in pizda mati sa vezi cate pct aveati daca nu va ajuta arbitri ca erati sub dinamo va bateati cu chiajna si cfr nu mai vb aiurea nu stiu cum plm mai aveti tupeu sa vb de arbitraj inseamna ca nu cunosti fottbal sa nu recunosti cat ati fost ajutati dar asta vi valoarea castigati cu arbitri campionate si in europa face astia golaveraj cu voi si macabi si shalke si toate de chelsea si echipe dinastea nu zic ca nu avem cum sa nu le batem in veci dar cu echipe ce le poti invinge sau barem un egal sa faci voi luati 5

Vezi toate comentariile (148)
Comentează