FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CRAIOVA, AZI, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Obiectivul lui Şumudică: 9 puncte din meciurile cu U Craiova, Brăneşti şi Poli

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 11 aprilie 2011 13:14

Etapa a 25-a a fost favorabilă Rapidului, care poate profita în această seară de rezultatele negative ale Stelei şi ale lui Dinamo şi se poate instala pe poziţia a patra a clasamentului, cu un avans de trei puncte.

Tehnicianul Rapidului, Marius Şumudică, a dezvăluit la Ştirile Sportive de la GSPTV care este obiectivul său pentru următoarele trei meciuri ale echipei de lîngă podul Grant. Tehnicianul a spus că vrea să obţină maxim de puncte din meciurile cu Universitatea Craiova, Victoria Brăneşti şi Poli Timişoara. 

"Trebuie să facem maxim de puncte în următoarele 3 meciuri, apoi ne gîndim la şansele la titlu sau la Europa League. Diferenţa e destul de mare. E destul de greu să cedeze cele trei echipe din faţă şi noi să jucăm ireproşabil. Dar trebuie să ne jucăm şansele", a spus Marius Şumudică.

Tehnicianul giuleştean s-a referit şi la meciul cu Astra Ploieşti, din etapa a 28-a a Ligii 1, spunînd că vrea să repete rezultatul din meciul amical jucat înaintea returului, 2-1.

"Astra traversează o perioadă foarte bună, are un antrenor tînăr, care ştie cum să-i ţină pe jucători în priză. Eu sper să nu păţim ca Steaua şi să ne impunem, aşa cum am făcut-o în iarnă", a spus Şumudică.

Meciul Rapid - Universitatea Craiova se va disputa de la ora 20:30 şi va fi transmis în direct de DigiSport şi liveTEXT de gsp.ro, unde comentăm împreună.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
unu_oarecare
unu_oarecare  •  11 Aprilie 2011, 17:53

"Etapa a 25-a a fost favorabilă Rapidului, care poate profita în această seară de rezultatele negative ale Stelei şi ale lui Dinamo şi se poate instala pe poziţia a patra a clasamentului, cu un avans de trei puncte" - asta depinde si de mitica si-a lui liga, daca-i lasa sa castige, nu de alta, dar Rapidul ar fi un real pericol pentru banii pe care mitica urmeaza sa-i primeasca de la viitoarea campioana, drept recompensa, asa cum face de cativa ani de cand scoate campioane pe banda rulanta

dorutzu85
dorutzu85  •  11 Aprilie 2011, 17:48

Rapid va fi singura echipa care va invinge Timisoara

varza00
varza00  •  11 Aprilie 2011, 17:34

Vai dar cum poate sustine cineva ca steluta romaniei a facut un meci prost. A avut atatea ocazii si suturi la poarta. A fost dezavantajata de arbitri, etc. Sau nu?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează