FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ochelarii lui Mou » Reghe a surprins la conferința de presă. Cât costă accesoriul purtat de antrenor

Reghe și noua sa pereche de ochelari
adusă de la Londra FOTO Captură DolceSport +1   FOTO
Reghe și noua sa pereche de ochelari adusă de la Londra FOTO Captură DolceSport

Articol de - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 00:00

Antrenorul de 41 de ani al Stelei vrea să fie în pas cu moda, iar ieri a surprins când a venit cu o pereche de ochelari de fițe la conferința premergătoare meciului cu ASA, de la Târgu Mureș.

Ochelarii sunt produși de compania celebrului designer italian Giorgio Armani și au fost comandați din Londra, special pentru Reghecampf.

"Ochelarii sunt unii speciali. Pe lângă ramele confecționate de firma Armani, lentilele sunt unele foarte, foarte scumpe! Acestea sunt atât pentru vedere de aproape, cât și pentru depărtare, dar se și închid atunci când e soare. Practic, au funcții multiple și au fost aduși de la Londra! Laurențiu a apelat la cei de la Optimed, iar dacă timpul normal de recepție era de aproape o lună, el i-a primit în mai puțin de o săptămână. Și i-a dorit foarte mult, i-au plăcut după ce i-a văzut într-o reclamă și nu a rezistat să nu își comande o astfel de pereche", au explicat sursele Gazetei.

Pentru a purta acești ochelari, Reghe a fost nevoit să scoată din buzunar aproape 1.500 de euro. Trendul a prins imediat la Steaua, iar după încheierea conferinței, Tamaș și Enache au postat și ei o poză pe Instagram în care s-au afișat cu câte o pereche de ochelari, imitându-l pe șeful lor.

Alte extravaganțe ale lui Reghe

  • Are un ceas, model De Grisogono, care conţine şi aur de 24 de carate şi care a fost cumpărat de la un prinţ din Arabia Saudită. Ceasul l-a costat pe tehnicianul campioanei nu mai puţin de 100.000 de euro.

  • Și-a cumpărat din Statele Unite o barcă făcută la comandă. E vorba despre un Mastercroft X Star 2014, ultimul model, al cărui preţ ajunge la 125.000 de euro.

  • La începutul sezonului competițional și-a adus din America un Rolls Royce Ghost Series II, al cărui preț de catalog pornește de la 350.000 de euro.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (42)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  23 Octombrie 2016, 21:13

Cum şi-a atîrnat *** manelistă nişte periscoape hidoase de nas (că numai ochelari cu care să poți ieşi în lume fără să te faci de tot rîsul nu sunt), trepăduşii *** au şi sărit să imortalizeze mo(nu)mentul de prostie şi penibilitate. Aceasta e *** CARE de ani grei ridică în slăvi fecesebeul, o echipă care nu mai contează decît în campionatul ăsta aproape sătesc în care arbitrii corupți şi presa *** o împing din răsputeri de la spate. Cu astfel de "ştiri" şi cu asemenea "imparțialitate" *** a distrus adevărata ierarhie a valorilor şi orice urmă de credibilitate în sportul românesc. gsp = groparul sportului de performanță. *** fără creier, obraz şi coloană vertebrală!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Octombrie 2016, 17:50

Reghecampf are tot atata minte cat are si Mutu ,Tamas sau Enache. Dintr-o data toti au probleme de vedere? Au fost la un cabinet oftalmologic? banuiesc ca da ,cu vederea nu e de gluma. Oricum, comportament de neam prost.

176307966157349
Ion Ion  •  23 Octombrie 2016, 17:34

Daca astia sint ochelari de fite inseamna ca toti mosii si babele din Romania au ochelari de la aceasta firma. In al 2-lea rind asta e firma ***..nu de ochelari. Sa fim seriosi cu 200 de euro isi facea niste ochelari mult mai eleganti decit acesti ochelari de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează