FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ofertă de ultimă oră pentru Alibec pentru o perioadă incredibilă » Becali a dezvăluit culisele afacerii și a avut un mesaj categoric către jucător: "Chiar n-ai atâta bărbăție și ambiție?"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 11:26

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situația lui Denis Alibec și a spus că a refuzat o ofertă pentru atacantul de 26 de ani.

"Eu am mare încredere în Alibec.  Am avut acum ofertă pentru el, un milion de euro pentru a-l împrumuta 4 luni. Eu l-am luat cu 1,7 milioane și acum putem să primesc 1 milion pentru 4 luni!Dar am zis că nu. Nu contează de unde a fost oferta. Nu pot să vă spun. Am avut și ofertă de 2 milioane, dar nu l-am dat. 

Am vorbit cu el și mi-a zis «Vreau să mă resetez, să mă antrenez bine și să demonstrez că am valoare». I-am spus «Dacă vrei să joci în Arabia sau Turcia e treaba ta. La vârsta ta, la 1,90 metri, dacă ai ambiției, îți promit că ajungi la o echipă puternică. Dar n-ai atâta bărbăție și ambiție ca să muncești 6 luni și să îți asiguri viitorul și să iei 2-3 milioane pe an

La el au fost probleme medicale. L-am sunat, după ce am văzut că jocurile pe calculator dau dependență, și i-am zis să-l arunce. Mi-a spus că nu-l mai are, că a renunțat la el. Eu încerc să-l alint, să-l iau cu zăhărelul. El are și iubire de sine și zice că n-a jucat bine din cauză că echipa nu joacă bine", a spus Becali la TV Digi Sport.

2.700.000 €este cota lui Alibec, potrivit transfermarkt.de

0
goluri are Alibec în Liga 1, în 12 meciuri. Are 2 goluri în cupele europene

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
768145689920470
Patraulea Trandafir  •  04 Ianuarie 2018, 16:17

Oare cât o da Comtimul pentru șuncile ăstuia ?

observator_federal
observator_federal  •  04 Ianuarie 2018, 15:50

Și dacă, de fapt, pe Alibec nu l-o fi solicitat neapărat un club de fotbal? ”Circ du soleil” caută figuranți atletici, contracte pe termen scurt - salarii supermotivante - până la încheierea sezonului ...dar Gigi nu vrea să meargă și nici pe Alibec nu-l lasă...

observator_federal
observator_federal  •  04 Ianuarie 2018, 15:40
Postat de zizu pe 04 Ianuarie 2018, 11:55

crede ca mai pacaleste pe cineva asa cum i a pacalit pe belgieni cu chirpiciu si stanciu?

Urcat pe ”un munte de bani” adică stăpân pe o echipă de 300 de milioane de Euro (estimare de toată ...încrederea, aparținând presei sportive de la noi), Gigi cu greu acceptă să dea curs cererilor de cumpărare de jucători de la Fîcîsîbî... Vă dați seama că scouterii veniți la meciuri pentru Alibec (nu a prea jucat, și când a jucat nu a înscris) sau pentru ”tripleta de aur”, vor acum să facă cumpărături de la ”echipa cu cel mai valoros - de departe!! - lot din Liga I”. Gigi a admis să-l împrumute pe de Amorim, în rest a preferat să-și trimită valoroșii fotbaliști la Botoșani sau Clinceni. Domne' ce palpitante au devenit știrile cu tranzacțiile de jucători ai echipei vicecampioană...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează