FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ofertă oficială pentru Compagno. Becali a acceptat-o » Mai trebuie doar acordul atacantului

Andrea Compagno (27 de ani) are o ofertă concretă de la Aktobe, din Kazahstan. Propunerea ar fi pe placul celor de la FCSB. / FOTO: Imago
Andrea Compagno (27 de ani) are o ofertă concretă de la Aktobe, din Kazahstan. Propunerea ar fi pe placul celor de la FCSB. / FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 28 ianuarie 2024 17:30 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 10:03

Andrea Compagno (27 de ani) are o ofertă concretă de la Aktobe, din Kazahstan. Propunerea ar fi pe placul celor de la FCSB.

Andrea Compagno nu e în lotul celor de la FCSB pentru meciul cu Universitatea Craiova. Atacantul a intrat în dizgrația lui Gigi Becali și e clar că nu va mai continua în Superligă.

Plecare de la FCSB: preferatul lui MM Stoica a semnat în Liga 2
FCSB
Plecare de la FCSB: preferatul lui MM Stoica a semnat în Liga 2

Becali spera să obțină 500.000 de euro în schimbul golgheterului FCSB de sezonul trecut, dar se va mulțumi cu semnificativ mai puțin.

Aktobe l-a ofertat pe Andrea Compagno. FCSB, dispusă să accepte propunerea

Potrivit surselor GSP, FCSB a primit o ofertă concretă de la Aktobe în valoare de 250.000 de euro, plus bonusuri, și 20% dintr-un eventual viitor transfer. S-ar ajunge la o valoare apropiată de 350.000 de euro.

Lui Gigi Becali i-ar surâde ideea, mai ales că cealaltă variantă e net inferioară. Konyaspor e dispusă să ofere doar 150.000 de euro. Compagno ar prefera Turcia, dar diferența financiară e semnificativă pentru FCSB.

Din informațiile Gazetei, în Kazahstan, la Aktobe, Compagno ar câștiga 400.000 de euro net anual, plus diferite bonusuri. Acum, FCSB așteaptă să vadă dacă Compagno va accepta până la urmă oferta de la Aktobe.

FCSB a primit o ofertă concretă pentru Andrea Compagno

Cristian Cernodolea, avocat sportiv și agent FIFA, a confirmat oferta, pentru GSP.ro:

„Este adevărat ca am fost contactat de unul dintre cluburile importante din Kazahstan, să-i asist in negocierile cu FCSB. A fost trimisă o ofertă oficială pe adresa clubului, oferta fiind net superioară față de celelalte primite de FCSB pentru Compagno

Urmează ca agentul jucătorului și clubul kazah să negocieze. Din ce înțeleg, Compagno își dorește momentan să mai aștepte și să analizeze și celelalte oferte pe care le mai are”.

5 titluri de campioanăare Aktobe în Kazahstan. Stagiunea trecută a încheiat-o pe locul 3

VIDEO. Elias Chalambous anunță că Andrea Compagno nu va fi în lot pentru meciul cu Universitatea Craiova: „A lipsit la ultimele două antrenamente. Mi s-a spus că are o ofertă”

Citește și alte știri din Superligă: 

Plecare de la FCSB: preferatul lui MM Stoica a semnat în Liga 2
FCSB
Plecare de la FCSB: preferatul lui MM Stoica a semnat în Liga 2
Sorin Cârțu a dezvăluit cum a decurs colaborarea lui cu Gigi Becali: „Avea acest of, cu Nicolae Dică. El voia ceva, eu îi explicam”
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB
Sorin Cârțu a dezvăluit cum a decurs colaborarea lui cu Gigi Becali: „Avea acest of, cu Nicolae Dică. El voia ceva, eu îi explicam”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (19)
tomthompson
tomthompson  •  29 Ianuarie 2024, 16:47
Postat de Van_Basten pe 28 Ianuarie 2024, 23:54

Randomel, vad ca iar ai avut un weekend bahic. Ce pot sa-i raspund unui betiv notoriu care isi cumpara licoarea pe datorie?!

eu am avut un weekend magic impreuna cu magica Steaua. tu ai avut un cosmar si umilinte inumane.

Ardeleanu123
Ardeleanu123  •  29 Ianuarie 2024, 14:53
Postat de Van_Basten pe 28 Ianuarie 2024, 23:55

Randomel, e "tii", cu doi de "i". Nu mai bea.

Deci comentariul meu a fost jignitor,dar comentariu lui Becali cum a fost atunci,cand a facut aceasta afirmatie.Eu ca si educatie nu-mi permit sa jignesc pe nimeni.Eu sunt si profesor de psihologie si totdeauna comentarile pe care le fac pe anumite teme sportive din Romania,au la baza cand este vorba de persoane fizice,pe afirmatile facute de aceste persoane.Eu stiu si am convingerea ca toti cei care imi vor citi comentariu,stiu la ce cuvant m-am referit sau mai corect ce cuvant a folosit Becali.

Ardeleanu123
Ardeleanu123  •  29 Ianuarie 2024, 14:11

Va rog sa aveti amabilitatea si sa numiti un singur coducator de club sau actionar principal la un club de renume,cum ar fi Bayern,Real,Paris Saimt G si asa mai departe,care isi considera jucatorii *** lui,ca dealtfel si personalu administrativ.plus bineanteles antrenorul,Aceasta declaratie a lui Becali;a fost una oficiala.Atunci imi pun si eu o intrebare de bun simt,cat de naiv trebuie sa fi,sa nu spun altceva .sa mergi la un asemenea club.Aici este una dintre deficientele majore ale fotbalului romanesc.Primordial ar trebui sa fie,investitii in echipele de copii si juniori la fiecare club din Romania,dar cu cine sa o faci,cu Ana Maria,Dragomir,Becali,Mititelu si lista ar putea continua la nesfarsit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează