FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

OFICIAL Transfer stelar pentru Astra » A semnat în această seară un contract pe 2 ani

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2016 22:54

Astra se pregătește pentru noul sezon din Liga 1 și pentru preliminariile cupelor europene și a reușit să îl transfere pe Cristi Săpunaru.

După mai multe runde de negocieri, Săpunaru a acceptat oferta campioanei și a refuzat un transfer în străinătate. Fundașul vine din postura de jucător liber de contract și a semnat o înțelegere pe doi ani, potrivit site-ului oficial al Astrei.

În vârstă de 32 de ani, Săpunaru a venit la formația giurgiveană la insistențele lui Marius Șumudică. 

"Ni l-am dorit foarte mult pe Săpunaru și ne bucurăm că a semnat cu noi. Sper să ne ajute să intrăm în grupele unei competiții europene. Va da o mare încredere echipei. Este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști români din ultimii ani" Marius Șumudică pentru GSP.RO

1.000.000 €este cota lui Săpunaru, potrivit transfermarkt.de

De-a lungul carierei, Săpunaru a mai jucat la FC Național, Rapi, Porto, Real Zaragoza, Elche și Pandurii.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (62)
444001919101397
Florean Andrei  •  22 Iulie 2016, 12:35

Astra cumpără jucători de naţională în timp ce Steaua vinde pe rupte, becali nu se mai satură de vândut jucători. Ce ziceţi, oare care echipă va ajunge în grupele unei cupe europene, oricum, nu Steaua

mvradulescu
mvradulescu  •  22 Iulie 2016, 08:42
Postat de bvd_magheru pe 22 Iulie 2016, 05:01

A fost adus ca titular la Nationala Romaniei unde s-a dovedit cel mai bun aparator . Astra s-a intarit serios . Daca il mai readuc si pe Budescu devin principala candidata la titlu . Dinamo sper sa prinda macar locul 4 la final .

În mod cert , a trecut și pe la echipa Națională ! Având în vedere „prietenia” strânsă cu dl. Pițurcă, a decis să evite ”conflictul de interese” și s-a mai înapoiat la echipa națională când era prea bătrân și uzat ca să mai fie util între niște coechipieri „no name” ! Mulțumim d-le Săpunaru că ne-ai demonstrat că ai rânză, pe lângă ura năprasnică împotriva a tot ceea ce a fost frumos în fotbalul autohton (fără îndoială Steaua) !

vasileschi
vasileschi  •  22 Iulie 2016, 08:39

Vreti nu vreti , este cea mai buna mutare din liga 1 ! si mai lasati-ma cu transferurile stelei !!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (62)
Comentează